Αποκάλυψη

68 25 130
                                    

Μετά από κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που θες να αποκαλυφθείς. Θες να ρίξεις την μάσκα του ψεύτικου χαμόγελου και να δείξεις σε όλους πως νιώθεις πραγματικά. Ποιος πραγματικά είσαι.

Έρχεται και η στιγμή που καλείσαι να αποκαλύψεις τα συναισθήματα σου σε αυτό το ιδιαίτερο για σένα άτομο.

Λένε πως έρωτας είναι να σκέφτεσαι συνέχεια ένα άτομο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Να μην μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου και όλοι οι άλλοι να μην έχουν σημασία. Λένε πως νιώθεις ένα ρίγος και πεταλούδες στο στομάχι όταν σε αγγίζει και χάνεσαι στο χάος των ματιών του.

Θες να βρεις το θάρρος και την δύναμη να το κοιτάξεις σε αυτά τα υπέροχα μάτια, που χάνεσαι όταν τα κοιτάς, και να του βροντοφωνάξεις "Σε αγαπάω". Θες να το πάρεις μία αγκαλιά και να μυρίσεις το υπέροχο άρωμα του και να χαθείς σε αυτή τη ζεστασιά που σου προσφέρει. Θες απλά να παγώσει ο χρόνος όταν είσαι μαζί του. Γατί απλά σε κάνει ευτυχισμένο.

Όμως...Όμως εσύ τι κάνεις; Τι κάνεις εσύ; Κρύβεσαι πίσω από μια μάσκα και καταπνίγεις όλα σου τα συναισθήματα και τα θέλω. Κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη, γιατί δειλιάζεις. Φοβάσαι πως αν αντικρίσεις τα μάτια που έχεις ερωτευτεί, θα χαθεί όλος σου ο κόσμος και θα λυγίσεις.

Φοβάσαι την απόρριψη. Φοβάσαι πως τα αισθήματα δεν θα είναι αμοιβαία. Φοβάσαι πως μετά θα γίνεται δύο άγνωστοι. Φοβάσαι πως δεν θα ξαναμιλήσετε. Και για αυτό σιωπάς. Σιωπάς γιατί ξέρεις πως δεν θα αντέξεις αν δε του μιλήσεις τουλάχιστον μία φορά τη μέρα. Ξέρεις πως θα σου λείψει αν δεν ξαναμιλήσετε ποτέ...

Για αυτό εσύ τι κάνεις; Τι κάνεις εσύ; Σιωπάς και συμπεριφέρεσαι ψεύτικα. Κρατάς μέσα σου όλα τα συναισθήματα σου και αυτά σε πνίγουν μέρα με τη μέρα, στιγμή προς στιγμή. Φοβάσαι πως θα έρθει η μέρα που απλά θα γίνει το "μπαμ" και θα αποκαλύψεις την αλήθεια που τόσο πάσχιζες να κρύψεις. Απλά φοβάσαι...

Μιλάτε κάθε μέρα και εσύ κλαις όλο και πιο πολύ. Βλέπεις πως έχεις ένα μήνυμα και φωτίζεται ολόκληρο το πρόσωπό σου όταν βλέπεις πως είναι από εκείνον που ποθείς. Χαμογελάνε ακόμα και τα μάτια σου. Κι εσύ νιώθεις την αγάπη να φουντώνει όλο και περισσότερο μέσα σου.

Και έρχεται εκείνη η καταραμένη στιγμή... Εκείνη η καταραμένη στιγμή που αγαπημένος σου βρίσκεται σε μία ξένη αγκαλιά. Είναι κάποιος άλλος στη θέση που θα ήθελες να είσαι και απολαμβάνει όλα αυτά που φανταζόσουν...

Και εσύ... Εσύ απλά στέκεσαι εκεί. Θεατής σε αυτή τη σχέση και να παριστάνεις τον χαρούμενο. Να παριστάνεις πως χαίρεσαι για να μην δώσεις στόχο. Να χαμογελάς, ενώ μέσα σου έχει διαλυθεί η ψυχή σου. Έχει σπάσει η καρδία σου εκατομμύρια μικρά κομμάτια. Στέκεσαι και βλέπεις αυτό το θέαμα με βουρκωμένα μάτια και προσπαθείς να συγκρατήσεις τα δάκρυα σου.

Κι όμως, ένα δάκρυ δραπετεύει από τη φυλακή των ματιών σου και πέφτει αργά στο μάγουλο σου και σε καίει. Σε καίει γιατί κρύβει μέσα του όλα τα συναισθήματα που έκρυβες τόσο καιρό.

Και μετά απομακρύνεσαι γιατί δεν το αντέχεις άλλο. Δεν αντέχεις να σου λέει πόσο υπέροχα περνάει σε μια ξένη αγκαλιά. Δεν αντέχεις να τον κάνει ευτυχισμένος κάποιος άλλος.

Και τότε έρχεται το χάος. Απομακρύνεσαι από αυτόν ενώ αυτός απαιτεί εξηγήσεις. Κι εσύ έχοντας χάσει πια τα πάντα του αποκαλύπτεις την αλήθεια. Του αποκαλύπτεις τα αισθήματα που πάσχιζες να κρύψεις όλο αυτόν τον καιρό και μετά από αυτό ξέρεις πως τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο. Ξέρεις πως όλο αυτό έφτασε στο τέλος του. Και νιώθεις σαν να σου έχουν βάλει το μαχαίρι στην καρδία και το στρίβουν συνεχώς.

Και τότε έρχεται το τέλος... Μελαγχολείς, κλαις και απομονώνεσαι... Και όλο αυτό γιατί; Γιατί απλά έχασες το μοναδικό εκείνο άτομο που σε καταλάβαινε και αισθανόσουν υπέροχα μαζί του... Γιατί πλέον καταλαβαίνεις την απουσία του και αυτό σε πληγώνει όσο τίποτε άλλο...

Γιατί πλέον δεν έχεις καρδία, αφού του την έδωσες... Του έδωσες ολόκληρη την ψυχή σου και μένεις άδειος. Μένεις άδειος να ξέρεις πως δεν θα μπορέσεις να ξαναγαπήσεις, γιατί κανείς δεν είναι πρόθυμος να ενώσει όλα τα σπασμένα σου κομμάτια. Κανείς δεν είναι πρόθυμος να σου δώσει την αγκαλιά που τόσο χρειάζεσαι και να σε παρακινήσει να ξεσπάσεις.

Και μένεις μόνος, άδειος και πληγωμένος...

📍Γεια σας little unicorns 🦄
Τι κάνετε; Πώς είστε;

📍Άλλο ένα κεφάλαιο. Είναι το μεγαλύτερο που έχω γράψει μέχρι στιγμής και είναι το αγαπημένο μου❤️

📍Αν θέλετε βάλτε και το τραγούδι στην αρχή γιατί ταιριάζει απόλυτα😘

📍Επίσης έχω παρατηρήσει πως σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν 40+ views και οι ψήφοι είναι 10-12. Αν σας αρέσει ένα κεφάλαιο ψηφίστε το, ώστε να καταλάβω ότι σας άρεσε και να συνεχίσω.

📍ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΠΗΓΑ #1 ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ!!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ❤️💞😘😍😋😏

📍Αυτά λοιπόν😋

-Τα λέμε στο επόμενο little unicorns 🦄

Let it beDonde viven las historias. Descúbrelo ahora