Deel 33 : again?

1.8K 93 25
                                    

Tuuuut tuuuut
Ik zocht mijn Gsm, waar heb ik die gelegd. Na 5 minuten gezocht te hebben heb ik hem eindelijk gevonden. Ik deed mijn wekker uit en zag dat het 12u was. Ik draaide me om en zag dat Hafid nog vredig sliep. K kroop dichter tegen hem aan en plantte een kusje op zijn wang. Hij deed zijn ogen open en hij greep me dichter tegen hem aan. Hij knuffelde me en gaf me kusjes. Wat schattig van hem. Wat hou ik van hem. We stonden allebei op. We namen samen een douche. Vervolgens kleedde we ons aan en zijn we richting de stad toegelopen om lekker te kunnen ontbijten. Je zag drie restaurant naast mekaar. Wat een concurentie bendacht ik me. We kozen uiteindelijk de middelste restaurant. Ik nam plaats aan een tafel terwijl Hafid bestelden. Ik zag van verte dat hij in gesprek was met iemand. Ik kon niet goed zien met wie. Ik schoof een tikje naar links en toen werd ik boos. Wat doet zij weer hier ? Was gisteren niet genoeg ? Loubna is hier weer, maar dit keer niet alleen. Ze is hier met een vriendin of nicht van haar. Ik zag dat Hafid het gesprek snel afronde aangezien hij naar me toeliep.
Lina : wat heeft ze gezegt?
Hafid : niks speciaals
Lina : spreek, maak me niet kwaad!
Hafid : ze vroeg wat we in de avond zouden doen.
Lina : en? Wat zei je ?
Hafid : ik zei dat we langs de strand zouden stappen en wat gaan eten.
Lina : en wat zei ze ?
Hafid : dat ze misschien ook daar zou zijn. Nadien ronde ik het gesprek af.
Lina : ik snap niet waarom ze het wilde weten?
Hafid : misschien wilt ze gezelschap bij haar reis.
Lina : ze mag gezelschap zoeken bij een ander. Niet bij ons
Hafid : doe rustig schat
De ober liep naar ons toe met het ontbijt in zijn handen. Hij legde de borden neer op tafel en zo liep hij terug weg. We aten het ontbijt op. Ik zag vanuit mijn ooghoek dat Loubna steeds naar onze tafel staarde. Ik wil nu echt opstaan en vragen wat haar probleem is. Waarom ze geen afstand kan nemen van mijn man. Waarom ze blijft plakken net als een plakband.

Perspectief van Loubna

Ik zag Hafid en dat meid van verte stappen naar een restaurant. Aangezien ik ook hier in stad ben samen met mijn vriendin. Ik krijg Hafid niet uit mijn hoofd. Hoe hij me gisteren troostte vond ik zo schattig. Ik blijf maar aan hem denken. Ik denk dat ik verliefd op hem begin te worden. Ik zal en moet deze huwelijk verpesten. Ik wil hem voor mij. Hij verdient iemand als ik en niet zoals die zwangere meid. Ik liep naar het restaurant en deed alsof het toevallig was dat ik hem hier ontmoet. We hielden een kort gesprekje aangezien hij het snel afronde. Nu weet ik waar ze op stap gaan deze avond. Ik wil in zijn buurt blijven. Ik vind het echt fijn om hem bezig te zien. Ik kan zijn schoonheid niet beschrijven. Hij is echt knap. Ik snap niet waarom hij voor dat meid heeft gekozen. Euhm ik snap plaats vanachter zodat ik Hafid nog kan zien. Ik praatte met mijn vriendin over hem. Ze zei dat ik zoiets niet moest doen aangezien hij getrouwd is. But who cares. Ik wil hem en dat is wat nu telt. Ik zal hem krijgen hoe dan ook.

Perspectief van lina
Na het ontbijtje hebben we besloten om nog even te gaan winkelen. Ik wilde souveniers halen voor degene die in Nederland zitten. Ik kocht aantal souverniers. Zoals een olifantje met " Thailand" erop staan. Wat zijn ze schattig. Na het winkelen liepen we rustig naar het hotel toe. We hebben een koffie'tje gedronken in de lobby van het hotel nadien liepen we langzaam naar onze kamer toe. Ik deed de deur open en zag iets waar mijn hart een sprongetje van maaktte

Verliefd op mijn verkrachter Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu