Deel 20 : dit kan niet waar zijn!!

1.9K 111 4
                                    

Ik liep naar de deur toe en zag Sarah met een big smile. Ze gaf me een knuffel en liep richting de woonkamer toe.
Sarah : en en en?? Wat is het ?
Lina : het is een jongen schat
Sarah: yass, wanneer hij groot wordt kan hij op zijn zusje passen dan
Lina : hahahahahahhaa
We babbelde nog even verder nadien zijn we richting winkel gelopen. Even boodschappen gaan doen voor thuis, want de kasten beginnen leeg te geraken. We liepen richting mijn auto en zette luid muziek op van " louivos - ex " en we begonnen luidkeels mee te zingen dat mensen op straat ons raar aankeken, maar het boeide ons niet als we maar plezier kunnen hebben. We stonden stil aan de stoplicht. Ik keek naar rechts en zag opeens een bmw met een deuk aan de achterkant met getinte ramen. Men hart begeefde opeens. Ik huilde opeens kapot. Het was dezelfde bmw met die jongens, die jongens die me hebben verkracht. Ik keek goed wie erin zat. Met pijn in mijn hart zag ik hafid achter de stuur. Watt? Hafidd????? Ik weet 100% zeker dat het deze bmw is. Hafid heeft me niet opgemerkt. Wanneer de licht op groen sprong scheurde ik met volle gas over de straten heen en dat trok zijn aandacht waardoor hij zag dat ik degene was die aan het rijden was.
Sarah : schat wat is er???
Lina: die die die BMW, het was dezelfde auto met de jongens die me hebben verkracht (huilend)
Sarah : weet je het heel zeker dat het deze auto is ?
Lina : jaaaa, ik herken die deuk en die getinte ramen. En wacht weetje wie er in de auto zat?(huilend)
Sarah: wiee????
Lina : HAAAFFFIIIDDD !!!! ( huilend)
Sarah : NHEEJJJJ???
Ik parkeerde mijn auto ergens en huilde alle uitt. Was hafid degene die me heeft verkracht?? Nheeej?? Yaa rabbb zeg me aub niet dat hij me dit heeft aangedaaaannn?? Nheeeeeejjj?? Ik zit met vele vragen in mijn hoofd en er stroomde vele emoties door mijn lichaam.Sarah probeerde me rustig te houden, maar dit deed me zoveel pijn. Hij is degene die mijn leven heeft verpest!! Hij heeft alles geruwineerddd. Mijn schoolcarriére, mijn toekomst, .. alles is in één keer weg vanwege hemm!! ik ga nu naar zijn huis toee dan zal hij wat meemaken, de boze lina, die kent hij nog niet. HOE DURFT HIJ !!
Sarah huilde mee met me. Ze wilde hem ook doden. We reden met volle gas richting zijn huis toe het kon me niks meer schelen hoe Snel ik reed als ik hem maar pak. Die viezeee klojooo gaat boeten voor wat hij mij en mijn gezin heeft aangerricht. Ik zag die bmw voor zijn deur staan. Ik liep woedend naar zijn deur toe en kloptte zo en belde 100 maal. Hij deed de deur open en ik gaf hem zonder pardon een stoot op zijn gezicht en gaf hem lappen. Hij hield me vast waardoor ik niks meer kon doen.

Perspectief hafid
Ik belde met mijn neef om te vragen of ik zijn auto kon lenen zodat ik s'avonds naar holland kon gaan. Moehim ik ging naar zijn huis toe. Hij gaf me zijn autosleutels en zo reed ik naar huis toe. Ik stoppte aan het stoplicht en dacht inees aan lina. Ik heb haar echt gemist man. Ik kan niet wachten todat ze me vertelt wat het zal worden, ik hoop dat het een jongetje wordt. Mijn jongetje bedacht ik me. Ik was ver met mijn gedachten todat ik een mercedes snel voorbij zag rijden. Euhm is dat niet lina? Waarom rijdt ze zo snel? Ik reed richting naar huis toe. Ik pakeerde mijn auto voor mijn deur. En lag rustig in de zetel en keek op mijn gsm of ik misschien een berichtje heb gekregen van lina, maar neen. Heb nog niks ontvangen.
Dingg donggggg dingg donggg
Bonnkk bonnkk bonkkk
Woowww, wie belt en klopt er zo hard??
Ik stond op en liep naar de voordeur toe. Plots zag ik lina met tranen in haar ogen en ze gaf me uit het niks een stoot en ze wilde me verder slaan. Ik hiel haar stevig vast waardoor ze me niet meer kon slaan. Huuh? Waaraan heb ik dit te danken? Ze bleef maar huilen en roepen. Waarom ? Ik begrijp er niks van ..

Lina :Waaarommmmm ?? Waarommm heb jij me dit aangedaaaannnn. Deze zwanger buikk dit komt doorrr jouuuuu!! (Huilend)
Hafid : lina, wie heeft je dit vertelt???
Lina: de auto zegt meer dan Genoeggggg!!! (Huilend)
Hafid : dit is een misverstand, het is niet mijn auto
Lina : van wiee dannnn?? (Huilend)
Hafid : van een gastt, ik heb dat geleend van hem, maar waaromm? Wat is er met deze auto ?
Lina : de jongen die me hebben verkracht reden in deze autooo !!!! ( huilend)
Hafid: ..
hafid gaf mij een dikke knuffel en kreeg ook opeens tranen. Ik was gebroken. Die vieze gebeurtenis zal altijd bij me blijven. Ik zal er nog altijd om treuren voor wat ze me hebben aangedaan.
Hafid : het komt goed, treur aub niet. Denk aan je kindje. Ik zal dit regelen ..
lina : dankuu wllh, ik zou het je nooit kunnen vergeven als jij het was geweest. ( huilend)
Hafid : ..
hafid bracht me naar de badkamer toe en veegde mijn tranen weg. En kuisde mijn gezicht schoon. Nadien gaf hij me een kusje op mijn voorhoofd en een dikke knuffel waardoor ik terug een glimlach op mijn gezicht had. We liepen nadien richting de woonkamer. Hij gaf me een dekentje en hij liep naar de keuken toe en kooktte iets voor me. Pff hoe durfde ik zo over hem te denken, nadat hij me alles heeft gedaan. Hij was degene die me door heel dit proces heeft gesteund en hielp. Ik moet mijn excusus nog aanbieden voor mijn gedrag en mijn vuisten.
Lina : hafid, sorry dat ik zo over je dacht en dat ik je een boks heb uitverkocht.
Hafid : das niet erg lina , maar lina mag ik nu weten of het een meisje of een jongetje is ?
Lina : jah, het is een jongetje
Hafid : lina, ik moet je iets vertellen
Lina : jah, zeg maar ?
Hafid : luister, ik heb al 2 jaar een oogje op je, maar ik kreeg nooit de kans om met je te praten of je deed heel kortaff, maar ik blijf voor je vechten. Ik wil je gelukkig maken. Ik wil dat jij mijn vrouwtje wordt. Ik wil dat we je zoon samen gaan opgroeien. Ik zal van hem houden alsof het mijn eigen kindje is. Ik spreek echt vanuit mijn hart
Lina : euhm hafid, dit wist ik niet, maar ik weet niet of ik klaar ben voor een relatie. Ik wil niet gekwetsd worden enzo ..
hafid : ik wil dat je mijn vrouw wordt, ik zal je nooit kwetsen. Ik wil zelfs binnenkort je handje vragen
Lina: meen je dit echt ?? Wil je me echt?
Hafid : ja, linaa. Ik ben serieus met je bezig
Lina: pff kweenie, we zien wel hoe het verloopt
Hafid : jah das goed, ik blijf voor je vechten!!
Hafid liep naar me toe en gaf me een kusje op mijn wang nadien een dikke knuffel. Hij legde zijn handen op mijn buik en fluisterde tegen de baby " ik zal goed voor je zorgen" hoorde ik uit zijn mond. Hij is echt een goede jongen. Ik zou echt niet weten wat ik zonder hem gedaan zou hebben. Hij heeft me altijd beter proberen te laten voelen enzo. Ik zie wel hoe dit zal aflopen.

Verliefd op mijn verkrachter Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu