Deel 31: wat doet zij hier?

1.5K 83 18
                                    

Perspectief van lina

We liepen hand in hand rond het stad heen. Wat is het hier prachtig. Ik kan dit echt niet beschrijven. Het is hier zo mooi. Dit is altijd al het land geweest van mijn dromen. Ik ben sinds kleins af aan gek op Thailand.
Hafid : vind je het een beetje leuk schat?
Lina: BEETJE? Dit is het landje van mijn dromen.
Hafid : weet ik liefje, dit heb ik speciaal voor jou geboekt.
Lina : ik hou ontzettend veel van je
Hafid : ik ook van jou lieverd
We liepen gelukkig langs alle winkels. We hebben paar aankopen gedaan. Nadien zijn we naar een gezellig restaurantje gelopen. We namen plaats en de ober nam onze bestelling op. Ik keek rond me heen todat ik een bekend meisje zag zitten aan de andere kant.
Lina : wat doet zij hier ?
Hafid : geen idee
Ze heeft ons opgemerkt, aangezien ze ons kant opliep.
Loubna ( meisje met blond haar van het trouw, ze had bijna mijn trouw verpest) : heej, hoe is het? ( keek richting Hafid )
Lina : het gaat goed met ONS ..
Hafid : zet je er maar bij, plaats genoeg
Toen wilde ik Hafid echt doden. Ik keek hel dodelijk aan.
Loubna : en hoe is het met jullie huwelijk trouwens?
Hafid : goed hmmdlh, hoe is het met je broer trouwens ?
Loubna : niet echt goed, hij is opgepakt vanwege drugs ..
Lina : moest hij er maar niet aan beginnen eh, zijn eigen schuld.
Loubna liep met tranen naar buiten toe. Oeps kwam het hard aan? Het boeit me eigenlijk niet. Ik mag haar niet. Ze mag lekker oprotten
Hafid : waarom doe je zo bot !!!
Lina : doe eens rustig
Hafid liep richting haar kant toe waardoor hij me alleen liet zitten. Ik werd echt boos op hem dat hij die Loubna boven mij verkiest terwijl ik zijn vrouw ben? Meent hij dit?

Perspectief van Hafid

Waarom doet Lina nou zo bot tegen haar. Ik heb echt met haar te doen. Haar broer was haar alles. Hij was degene waar ze altijd terrecht kon komen. Ik had dit niet van Lina verwacht. Ik liep zonder pardon richting Loubna toe
Hafid : gaat het een beetje? Sorry voor de reactie van mijn vrouw
Loubna : pff geeft niet, het raakte me aangezien mijn broer echt mijn alles is ..
Hafid : ik snap je Loubna, ik ken je broer al heel lang. Hij kan voor zich zelf zorgen en inshallah komt hij snel weer thuis
Loubna liep op me af en gaf me een knuffel en fluisterde " dankje" in mijn oor. Net op het moment ze me knuffelde zag Lina het. Ze keek ons boos aan en liep weg.
Hafid : Loubna ik moet gaan sorry
Loubna : ik begrijp je, sorry

Perpectief van Loubna

Yes yes brand maar lekker bitch, huil maar lekker om je mannetje. Dat ze dat zomaar zegt over mijn broer, vind ik echt niet kunnen. Ik ga haar leven echt zo zuur maken dat ze alleen maar gaat huilen. En dan nog eens zwanger zijn van iemand. Echt een hoer dat ze is.
Hafid verdient beter ..  iemand zoals mij.

Perspectief van lina

Ik kon dit niet geloven, hoe durft hij haar te knuffelen? Een getrouwd man hoort zoiets niet te doen? Dit maakt me echt razend en verdrietig. Ik liep met tranen in mijn ogen richting de uitgang toe. Ik dacht dat dit een leuk uitstapje ging worden. Maar had het blijkbaar mis. Ik sprong in een taxi en reed richting het hotel toe.  Ik liep naar de badkamer toe. En begon te douchen. Ik liet mijn tranen vollop zijn gang gaan. Had ik me vergist in hem? Was hij dan toch geen goede jongen? Wat wilt die hoer van mijn man. (Snikkend)
Ik hoorde iemand binnen komen. Het was hafid die men naam steeds riep. Hij liep naar de badkamer door maar ik heb die opslot gedaan.
Lina : LAAT ME MET RUST
Hafid : het is niet wat het denkt
Lina : MIJN OGEN HEBBEN ALLES GEZIEN
Hafid : luister aub
Lina: LAAT ME !
Hafid liep naar de slaapkamer toe.

Verliefd op mijn verkrachter Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu