Bölüm 7 (Öfke Ve Sızıntı)

640 56 15
                                    

Tanrısal B.K

Junifer

''ÖLÜM ACI ÖLÜM İNTİKAM''şu an tek düşündüğüm buydu.Arkamda bana dokunan şey abimin bu halde olma sebebi idi onu parçalara ayırmak istiyordum içimden bağırmak geliyordu öylede yaptım.

AAaaaagh

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Robert

Robert ofisinde bazı dosyalarla ilgileniyordu.Bir anda okulun bahçesinden gelen bir ses bir kükreme ile irkildi bu duyduğu ses Derebeyi seviye bir canavarın sesine benziyordu.''Buda ne böyle bu güç okulumda ne oluyor''Diye düşündü Robert hızlıca yerinden kalktı. Okulunun ve ögrencilerinin zarar görmesini istemediğinden odasının camını kırarak dışarı fırladı.

bir kaç saniye sonra sesin geldiği yere gelmişti ama gördüğü şey karşısında büyük bir şok geçirmiş ve baka kalmıştı.Şok geçirmesinin sebebi ise en iyi arkadaşının kızı Juniferin  sanki bir canavar gibi birini parçalara ayırdığını gördü.Çok uzak juniferin gözlerini gördü içine bir korku saplandı çünkü juniferin gözleri saf altın sarısı ve bir ejder gibi dik bir çizgi şeklinde idi.

Dikkatini juniferden çekti biraz yana baktığında yerde yatan elric'i gördü.durumunun kötü olduğunu anlayınca dahada hızlanarak havadan bir dalış geçekleştirdi .Elric in yanına vardı ve onu kontrol etti durumu çok ciddi değildi ama ilgilenilmesse kötüye gideceği kesindi.Robert Kral alemi 2 seviye idi.Hemen juniferin yanına gitti ve ensesine yeterli bir güçle vurdu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Junifer

Junifer öyle şuan duygu şoku yaşıyordu öyle ki bağlı olduğu ejderlerin üstüne yaptığı mührü çatlattı ve içine güç çekmeye başladı.Junifer içine dolan güçle öyle bir bağırdıki o bilmesede bu bapırma derebeyi aleminin zirvesindeki bir kişinin enerjisini katarak bağırmasıyla eşdeğer bir bağırma idi.

1.Kişi B.K 

Hızlıca arkamı döndüm omzumu sıkan eli tutup zıktım 

Cırk (Ne kadar yaratıcıyım çok iyi kemik kırılma sesi değil mi XD))

Sıktım gibi kırıldı arkamdan  acı dolu bir bağırış geldi.Arkamı döndüm önümde benim 2 katım bir erkek vardı şuan öfkeden gözüm dönüştü önüme kim gelirse de bu öfkeden payını alırdı.önümdeki erkeği tuttuğum gibi yerden yere vurdum.Yere vurmayı bıraktığımda tokatlamaya başladım.


                                     (BUDA TOKATLAMAYA ÖRNEK OLSUN HIHIHIHIHI)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                     (BUDA TOKATLAMAYA ÖRNEK OLSUN HIHIHIHIHI)

Öfkem geçmiyordu sonra aklıma gelen fikirle yüzü gözü dağılmış olan kişiye baktım ve onu parçalara ayırmaya başladım.

VazeliniusHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin