Bölüm 5

601 72 16
                                    

--------------------------------------------------

Arkadaşlar bu bölümden itibaren 3.şahıs değilde daha çok junifer ve elric arasında git gel yapacağım umarım kafa karıştırıcı olmaz :)

Arkadaşlar birde Kızımızın veya bakış açısı kimdeyse( '     ')  arası olacak  bakış acımdaki kişilerde ise (''    '') kullacanagım ve ismi başında yazacak 

------------------------------------------------

Sabah güneşinin ilk ışıkları yüzüme vurunca yatağımdan uyku sersemi şekilde kalktım etrafa aval aval bakarken gözüm kapıya kaydı abim beni izliyordu.neden sırıtıyordu o öle abime soran gözlerle bakınca gülümsemesini yüzünden sildi ve konuştu.

Abim: Hadi kalk artık uyuyan güzel okula geç kalacağız saat 8:10''dedi. Bana' NEEEEEE! 8:10 mu saat 8:30 da ders başlıyor. Ne yani o kadar uyudum mu ben Ahhhg nasıl oldu bu böyle hemen hazırlanmam lazım üniformam çekmecedeydi hemen alıp giyeyim.'

Kendimi şasırtacak hızda yatağımdan kalktım ve üzerimi değiştirmeye başladım sonra aklıma bir geldi ve kapıya doğru döndüm abim beni sırıta bildiği son noktaya kadar sırıtmış bana bakıyordu.nedense yüzümü alev aldı birden abim hala bana bakıyordu artık sinirlenmeye başlamıştım o bana aval aval bakarken  üzerime toparladım ve son hıza onun suratına öyle bir geçirdim ki kendi elim acıdı 'ufff gerçekten acıdı' abim yerde kıvranırken nedense ona hiç acı yasım yoktu 'HIMP haketti' diye geçirdim içimden.Neden böyle oluyordum bunlar hakkında annemle konuşmalıyım sanırım.

Ben üzerimi giyindikten ve abimden yerde kıvranmayı kestikten sonra ev den çıktık Rob'un bizim için hazırladığı ders programına bir bakayım dedim.İlk dersimiz dövüş sanatlarıydı.abime dönüp 'Abi ilk dersimiz dövüş sanatlarıymış galiba evde kalan yarım işimizi orada hallede biliriz'dedim. Abimin ise bir anda yüzü beyazladı ve''Tamam tamam sana öyle o durumda baktığım için özür dilerim''dedi.Seni gidi pis yalancı bildiğin ağzının suyu akıyordu neden acaba bunuda anneme sormam lazım.

Yolda ilerlerken rahatsız edici şekilde herkes bize bakıyor ve aralarında konuşuyorlardı. Abime 'Neden bunlar bize böyle bakıyorlar''Diye sordum.Abim ise bana ''çünkü sen bir melek kadar güzelsin de oyuzden benim küçük kardeşim ama bu sana bakan erkekleri öldürmek istememi sağlıyor nedense''.Abime güldüm oda bana güldü o anda etraftakiler sanki hayatlarında ilk kez gülen insanlar görüyorlarmışçasına bana ve abime bakıyorlardı. nedense bir kız grubu bana öldürmek ister gibi baktı.Bende onların bana baktığı gibi onlara baktım nedense hemen yüzlerini korku kapladı. Neden acaba?(acep neden XD)

Biraz zaman geçtik ten sonra abim gibi biraz kaslı ve uzun boylu bir çocuk yanıma geldi ve ''Günaydınlar Leydim''Dedi. Bende 'Size de günaydın'dedim.Sonra ise Bana beraber takılmak yada birşeyler içmek isteyip istemediğimi sordu. ben ilgilenmediğimi söyledim ama diretti . Abim çocuk diretince hemen önüme atladı ve ''Kız kardeşimle bir daha uzaktan yakından her hangi bir olayda alakan olursa seni bayılana kadar döverim''Dedi nedense içime bir rahatlık oturdu.

Yola devam ettik ilk dersimiz dövüş sanatlarıydı.Derse girdik ve yine tüm bakışlar bizde toplandı. biz hocanın yanına gidip geç kaldığımız için özür diledik. Ardından arka sıralardan birine abimle beraber oturdum.Dersin bir kısmında hoca dövüş sanatları ile ilgili temel bilgi verdi ben bunları zaten biliyordum. Oyüzden biraz kestirmek için sıraya kafamı koydum.

Bir anda boynumda bir  soğukluk hissettim ve tüm bedenim titreyerek kafamı sıradan kaldırdım abim bana bakıp gülümsüyordu. Abim'' hey neden dersi dinlemeyip uyudun''diye sordu bana.'Zaten hepsini biliyordum oyüzden kestirmek istedim.'dedim. Abimde bana gülümsedi.Dersin 2.yarısı başlamak üzere idi.Hoca''Evet çocuklar şimdi bir birinize eş bulun ve antreman maçı yapın''dedi.Ben sinsice gülen bir surat ile abime döndüm ve'Hadi abi biraz antreman yapalım ne dersin'diye sordum abim ise eğer kabul etmez ise onu sürükleyeceği mi bildiği için kaderine rağzı oldu ve maçı kabul etti.Sahaya çıktık artık intikam vakti gelmişti.

Maç başldı.

Abim üzerime doğru gelip bir yumruk savurdu anında eğilerek o yumruktan kaçtım ve hızlıca tam yüzüne bir kroşe yolladım.Hemen geri çekildi ve elim boşa gitti.ardından bana hızlıca gelip çelme taktı ve yere düşürdü.ardından sırıttı bu durum beni sinir etmişti yerden hemen kalktım ve şimşek misali bir tekme ile abimin beline vurdum acı ile bağırdı ve yere düştü.

Acaba canı acımışmıdır .Derken yerden kalktı ve yüzü kıpkırmızı olmuştu sanırım kızmış içimden gülmek geliyordu ama olmazdı dikkatimi toplamalıydım abim hızla ileri doğru adım attı beraberinde de bir yumruk yumruktan sıyrıldım ve geri kaçtım.Abim bana doğru aynı şekilde bir daha saldırdı bende onun bu hareketine sinir oldum kızmış ve kendini kaybetmişti.bende son gücümle onun yumruğunu karşıladım.

Yumruklar hava rüzgarı yararak ses çıkarıyordu.İkimizin yumrukları havada çarpışınca havada küçük bir dalgalanma meydana geldi. Abim ve ben 20 dk kadar dövüştük ve kıyasıya mücadele ettik. En sonunda ikimizde de ne takar nede güç kalmıştı.sonra yumruklarımız bir birlerine çarptı ve  öle kaldı ilk yere devrilen ben oldum benden hemen sonrada abim neden hep böyle oluyordu neden onu yenemiyorum offf. Bunu halletmeliyim nedense beni utandıracak şekilde bakınca sanki içimde bir boğa varmışçasına güç ile doluyor ve onu tek yumrukta indiriordum neden acaba hmm neyse şuan bunla kafamı yoramam çok yoruldum.

İkimizde biraz yerde kaldıktan sonra ayağa kalktık ve bir bimize destek olacak şekilde kol kola girdik.Hocamıza baktığımızda etkilenmiş bir ifade ile bize bakıyordu ona neden öyle baktığını sordum oda''Siz daha 6 yaşındasınız nasıl olurda 1 den fazla dövüşsanatı bilir ve profesyonelce kullanırsınız aklım almıyor''dedi.Bende' Babam bize 2 yaşımızdan beri antreman yaptırır daha doğrusu abimle biz istedik o yüzden böle ustaca kullanabiliyoruz ''dedim bunu dediğim gibi ağzı bir karış açıldı.Ben umursamadan izin istedim ve abimle beraber önce revire sonrada eve gittik eve gittiğim gibi kedimi yatağa attım ve uykuya daldım.


Bu bölümlükte bu kadar arkadaşlar fazla yazamadım bu arlar çok yoğunum kusura bakmayın  

Vote ve Yorumlarınızı bekliyorum :)


VazeliniusHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin