Bölüm 6

629 72 6
                                    

Sabah erkenden kalktım.Elimi yüzümü yıkadım  üzerimi giyindim.kapıya döndüm yine abim beni izleyip sırıyordu.bu yaptığı alışkanlık olacak heralde tabi ben izin verirsem.Alıma anneme soracağım sorular geldi bende yüzüğümden annemin verdiği haberleşme taşını çıkardım bu taş annemle aynı zamanda konusmamızı sağlıyordu diğer haberleşme taşları gibi mesaj göndermek için değil direk konuşmak içindi.

'Anne anne ordamısın beni duyuyormusun' Dedim.

Annem:''Evet kızım buradayım bir sorun mu var.''

'Evet anne sana birkaç sorum olacak'

Annem:''Buyur kızım ne soracaktın''

'Anne ilk olarak bu aralar değişik duygular içine girdim nedense önceden sinirlenmediğim şeylere sinirleniyorum mesela abim beni okula geldiğimizde giyinirken izlemişti beni öyle gördü diye çok sinirlenip ona tokat attım e tabi oda yeri boyladı heheheh'

Annem içinden'Bunlar olması için fazla erken değil mi daha 7 yaşında  ama bu olann normalde olabilir 2 yaşında sanki 7-8 yaşalarındaki bir çocuğun zekasına sahipti ve ek olarak şuanda 7 yaşında ama sanki 10-11 yaşlarında bir kız gibi gözüküyor belki mümkün olabilir evet  evet olabilir en iyisi ona söylemek olacak kızım daha fazla 2 arada 1 derede kalmasını istemem.'diye düşündü.

Annem:''Kızım eğer yanılmıyorsam sen yetişkinlik ile çocukluk çağının  geçiş dönemi olan ergenliğe girdin ve bu senin hayatını kökünden bile değiştirbilecek bir şey.Duyguların,hislerin,vücudun.düşünce yapın bunlarda değişim yaşayacaksın ve abine gelirsek sanırım oda ergenlik çağına girmeye başlamış olabilir o yüzden özellikle yatmadan önce kendine bir uyarı sistemi kur ve onun odana fazla sokma çünkü erkekler ergenlik çağında dengesizleşir kızım artık abine daha dikkat etmelisin ve kendin giyinirken bundan sonra izlemesine izin verme.''dedi annem

'Tamam anne anladığım kadarıyla şu anki duygu değişikliklerim bundan kaynaklanıyor beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ve zaten abim bir daha ebni izlemeye kalkışırsa ona 2-3 sürprizim olacak'dedim ve güldüm.

Annem içinden''Bu kız görünüşe göre çetin ceviz olacak onunla evlenecek kişiyide uğraştıracağı kesin ama şuda var küçüklüklerinde böle olan kadınlar hem kişilik olarak güçlü hemde doğru tabir şu ise evinin kadını olurlar.''Diye düşündü annesi.

Annem:''Tamam kızım sana güveniyorum ve unutmadan eğer abin seni zorlarsa annenden tavsiye tam olarak 2 bacağının arasına sert bir şekilde vur ama çok sert olamasın bak o zaman aklı başına nasıl gelir''Demiş ve kıkırdamıştı.

'tamam anne öyle yaparım'deyip gülmeye başladım.Annemle biraz daha sohbet ettikten sonra zaten hazır olduğum için gidip abimi uyandırayım dedim.Abimin kapısına tıklattım içeriden''GEL''diye  ses gelince içeri girdim abim üniformasının alt kısmını giymiş üst kısmını giymek için harekete geçmişti. Abime şöyle bir bakınca vücudunun kaslı ve şekilli olduğunu gördüm sanırım annem bunun kızları etkilediğini söylemişti ama şuan beni hiç etkilemiyor diye söylendim.ve içimden'Sadece kas yığını'diye geçirdim.

Abim de hazırlanınca evden çıktık. Bugününde dünden farkı yoktu herkes bize bakıyor ve konuşuyor 'sanırım buna alışmam gerek'deyi verdim içimden bugün benimde merak ettiğim kıtalar ve ırkları işelceyeceğiz bakalım nasıl olacak. abimle ben dövüş sanatları dantian veenerji çekiminde kendimizi bayaaa bi gelirtirsekte.Irklar-Kıtalar gibi şeyleri bilmiyoruz  ve okul bunun için bire bir tabi okulun kütüphanesinden de öğrenebiliriz bir ara uğramak lazım.

Abim yanımdayken hep bana bakıyordu bu beni başkalarının bakışları kadar rahatsız etmese de birazcık rahatsızlık verdiği kesindi na dönüp'Ya bakmasana bana öle zaten etraftakiler koyun görmüş kurt gibi bakıyorlar uff! sende bakınca dahada rahatsız hissediyorum'Dedim oda bana''Kim bakıyor onların gözlerini yerlerinden çıkartırım demiş ve etrafta bize bakanlara sanki bize bakmayın dercesine tüm aurasını salmıştı. Bu aura bana sanki sıcak bir esinti gibi beni hafifletip iyi gelirken eminimki başkalarına dondurucu bir kasırga gibi ve korkutucu bir baskı yapıyordur.Kendimi tutamadım ve abimin bu tepkisine kıkırdadım o anda tüm dikkatini bana verdi ve bana yapabileceği en iyi gülüşlerden birini yaptı.bende ona gülümsedim. bir kaç dk sonra dersler için ayrılmış binanın önüne gelmiş ve etrafa bakınmaya başladım . 

 Abime'Hadi atı içeri girelim geç kalmak istemiyorum' binaya girmek için ilerlemeye başladım  .Abim arkamda hemen geldi ve bana''Tamam küçük cadaloz hadi içeri girelim''dedi.Ne o bana cadaloz mu dedi.Kafasına 1 tane patlattım kafasını tutup ''Ne vuruyorsun ya bir şey demeye de gelmiyor''Dedi.Bende kendimi tutamayıp güldüm.

Binaya girdik ve sınıfa çıktık bulmamız zor olmadı tabelalarda her şey yazıyordu.Sınıfa girdik 'off! yinemi ya' diye geçirdim içimden nedeni ise herkesin bize bakmasıydı . Kızların hepsi abime bakarken,Erkeklerde bana bakıyordu. gözüme bir şey çarptı arkada bir kız abime değil ban bakıyordu.Ona bakınca bana el salladı bende ona salladım sanki içim ısınmıştı o kıza yanına gidip 'Selam ben Junifer 'Dedim.

Oda''Bende Jesica memnun oldum''dedi.Ona gülümsedim ve 'Yanına oturabilirmiyim diye sordum . Jesica'da bana'Tabi neden olmasın gel otur'Dedi. Bende yanına oturdum abim benim bir kızın yanına oturduğumu görünce biraz sinirlenmiş gibi gözüküyordu ona dil çıkarttım ve tatlı bir bakış attım.O an yüz ifadesi değişti ve bana gülümsedi. En yakınımdaki sıraya oturdu ve kısık bir sesle ''Seni böyle ilk kez gördüm böle tatlı bir yanın olduğunu bilmezdim''dedi.

Ona öldürücü bakışlar attım.Annemin dediği gibi resmen abim bana sarkıyordu.Vay haysiyetsiz,hiç mi utanması yok bunun ya ayağa kalktım ve abime güzel bir tokat geçirdim.Bu seferde yanağını tutarak''Anladık seni kızdırmaya gelmiyor''dedi ardından kısık bir sesle mırıldandı ''Ama senin kızgın halin çok tatlı oluyor buna değer'' dediklerini tam duymasamda anladıklarım kızgın halimin tatlı olduğu idi.OFF! annemin dedikleri oluyor ya neden kızardım ben şimdi bu.Neden kızardığımı düşünmeyi boş verip derse odaklandım . Öğretmenimiz odaya girdi.Şöyle bir bakınca 20-25 yaşlarında güzel bir yüzü ve vücudu olan bir kadındı.

Derse başlamadan önce kendini tanıttı''Çocuklar ben sizin yeni öğretmeniniz Adeline ivanow bana kısaca Hocam yada öğretmenim diyebilirsiniz eğer sormak istediğin bir şey yoksa derse başlıyorum.'Hiç kimseden ses çıkmayınca bende hoca döndüm ve dersi dinlemeye başladım.

Hoca:'Evet çocuklar ilk dersimiz olarak kıtaları işeleyeceğiz''dedi ardından biraz bekledi yine konuşmaya başaldı.'Şuan bulunduğumuz gezegende 2si kutuplarda olmakla birlikte 4 kıta vardır bu kıtaların 2 tanesi keşvedilmiştir.Bunlar bizim yaşadığımız Kutay kıtası - batımızda kalan Ortay kıtası'dır Kutup kıtaları hala keşvedilmemiştir bunun nedeni ise aşırı soğuk ve yaşam alanlarının olmamasıdır oraya gidenler yarı yolda geri dönmek zorunda kalır.bunun nedeni ise hem kutuplara doğru deniz canlıları Enerji kullanımına başlayıp bizim tabirimizle canavar olurlar hemde az önce dediğim gibi aşırı soğuk olmasıdır.'

Junifer dersi sonuna kadar hiç dikkati bozmadan dinledi bunu fark eden öğretmen bu kızın zeki olduğunu anladı Ögretmen güzünü yana doğru kaydırınca aynı Junifer gibi ona dikaktle bakan bir erkek çocuğu gördü ve mutlu oldu çünkü sınıfında en azından 2 kişi onu en ciddi haller ile dinliyordu.

Ders bitti bende ırklar ile ilgili ders verilen yere doğru yürümeye başldım abim arkamdan koşarak geldi ve yanımda durdu beraber derse girdik.(ARKADAŞLAR BU DERSTE SADECE HANGİ KITADA HANGİ IRK YAŞIYOR ONU SÖYLEYECEĞİM TANITIMDA ZATEN IRKLARI VE ÖZELLİKELRİNİ SÖYLEMİŞTİM)

Ders bitiminde şunları ögrenmiştim bizim olduğumuz kıtada Elfler-İnsanlar-Cüceler-Karanlık elfler-canavar ve Joklar varmış diğer kıtada ise canavarlar çoğunlukta olamak üzere sadece Elfler ve Cüceler varmış. derslerin bitiminde abim le beraber eve doğru yola çıktık.

Abimle beraber konuşarak ilerlerken bir anda üstümde bir baskı hissettim baskının geldiğitarafa baktığımda bir kişinin bize bakıp sırıttığını gördüm.Baktığım kişi bir anda kayboldu yan tarafımdan abimin bağırma sesi geldiğinde yanıma baktım. Abim yere  yapışmıştı.  Olduğu yerde  ise küçük bir krater vardı.

Abimin ağzından kanlar gelmeye başladı bir anda abimin yanına gidip elimi kafasının altına koydum'Abi abi uyan abi iyi olacaksın abi uyan lütfen abi' Diyerek isyan ettim. Gözlerim doldu ağlamaya başladım.Omzumda bir el hissetim ama arkamı dönmedim o an abimin o halini görünce içimde tarifi imkansız bir öfke oluştu tek yapmak istediğim bunu yapana yaptığı şeyi ödetmekti.Aklımdan şunlar geçiyordu'Öldür,İntikam al,Bunu ona ödet'.




VazeliniusHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin