Lexa spinoff

643 36 4
                                    

Lexa "véletlen halála" után, hónapokon keresztül vitáztunk a The 100 írók felelőtlen döntésén, illetve azon, hogy emiatt rossz színben tüntették fel nemcsak Lexát, hanem az egész sorozatot. Most egy The 100 spinoff-ért kampányolunk, ami Lexáról és a Földiekről szólna, Alycia Debnam-Carey főszereplésével, és azzal az egyetlen kéréssel, hogy ne Jason Rothenberg legyen a rendező.

Parancsnok Lexa él. Ez a történet Lexáról és az ő embereiről szól.

Az első epizód ismeretlen helyre kalauzol minket. Pálmafákat látunk, süt a nap, gyermekek nevetését halljuk. Félreértés ne essék, ugyanabban a poszt-apokaliltikus világban járunk, amibe az Égiek fentről belecsöppentek és tönkretették a klán rendszert Polis körül. Azonban Polis messze van innen és a nukleáris katasztrófa is csak kisebb veszélyt jelent.

Az emberek, akiket látunk egy olyan klánhoz tartoznak, amelyet rég száműztek a Parancsnok koalíciójából-azonban ez az a hely, amit Lexa ismert, mielőtt az Égiek mindent tönkretettek. Innen származott az édesapja, és ez volt az a hely, ahova szállították, miután megerősödött annyira, hogy kibírja az utat. Mint láthatjátok Lexa mégsem halt meg. Sok helyen megsérült, valamint a teste és az agya is traumának volt kitéve, nemcsak Titus lövése miatt, ami egyenesen a hasába landolt, hanem a Láng erőszakos kivételének is köszönhetően. A férfinek gyors döntést kellett hoznia: Hagyja ott a legyengült Lexát a többi klán kíméletességében bízva, vagy tettesse a halálát és helyezze biztonságba, így megmentve az életét. Anya édesapja, illetve egy gyógyító segítettek megtalálni ezt a titkos helyet Polis közelében.

A sérülése nem volt halálos, és az éjvérűségének köszönhetően gyorsan felépült. A gyógyítónak a legnagyobb fejtörést a Láng erőszakos kiszakítása okozta a lány testéből, amely személyiség, illetve memória kieséssel járt. (további információ az oldalon)

A projektet petíció aláírásával lehet támogatni. (Ezt az egészet két-három nappal ezelőtt posztolták jelenleg nagyjából 1000 ember írta alá)

Link a honlaphoz: www.lexaspinoff.com

com

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The 100 fanképek, érdekességekWhere stories live. Discover now