4x10 Episode Crack

624 24 11
                                    

SPOILER
.
.
.
.
.
.

Guys, mi az isten volt ez a tömegmészárlás? Na jó nem kezdjük az elején. Tudtam, hogy ez egy durva rész lesz...de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Nagyon nem is aggódtam Octavia miatt, gondoltam hogy ő fogja megnyerni a konklávét, viszont arra egyáltalán nem számítottam, hogy valóban kinyírják a többi embert. Azt gondoltam, hogy találnak majd valami alternatív megoldást, mit tudom én halottnak tettetik magukat, vagy ilyesmi...hát nagyon nem ez történt. Az első sokkoló halál számomra Iliané volt. Igaz, hogy csak ebben az évadban szerepelt, de nem tudom, egy kicsit megszerettem. A második Roan-é...aki a vége fele már teljesen normális volt, de nem nyírjuk ki őt is. A harmadik Luna-é...valljuk be, egy nagyon de nagyon kicsit Sea Mechanic shipper voltam, úgyhogy a halála elég megrázó volt számomra. A vége fele, jó oké Octavia megnyerte a konklávét mindenki örül, tudtam, hogy meg fogja osztani az összes emberrel a bunkert, erre kiderül, hogy Clarke vezetésével átvették az Égiek. Én nagyon szeretem Clarke-ot, de azért mindennek van határa. Valljuk be, ez egy nagyon szar döntés volt.
Illetve nem tudom, hogy láttátok-e a következő rész előzetesét, ahol Clarke pisztolyt fog Bellamyra, amiért ki akarja nyitni a bunker ajtaját, hogy a Földiek bejöhessenek, de most legszívesebben a fejemet verném a falba.

Szerintetek milyen volt az új epizód?

Szerintetek milyen volt az új epizód?

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
The 100 fanképek, érdekességekΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα