Říše snů

331 19 5
                                    

Doteď ,jako ta malá , dvanáctiletá holka s culíkama živě vidím i slyším co se tenkrát stalo.Byl teplý slunečný den,sama doma a trávila jsem svůj čas hraním na telefonu.Mojí nesnesitelnou hru na kterou moje matka tak neúnavně nadávala přerušil hovor,hovor od bratra.Ozvalo se  to moje milované ,,Ahoj ségra". ,,Čuus brá-".Nestačila jsem mu doříct ani ahoj a z telefonu se ozvala hlasitá rána.Telefon najednou  ztichnul,odpojil se,mimo připojení.Začala jsem křičet ,s doměním ,že se bratrovi něco stalo.Znova jsem ho vytočila a snažila jsem se mu dovolat-marná snaha.Čekala jsem,ztuhle jsem seděla na gauči s mobilem v ruce a dojmem,že se mi POTOM ozve.Ale to potom se už nestalo.Hodiny plynuly po sobě,až mi nakonec zazvonil ten vytoužený telefon.Ale ,nebyl to bratrovo hlas...V tu chvíli jsem věděla,že je velký zle,že je všechno špatně a to doslova v prdeli.

Probudil mě můj náraz o stěnu dodávky.Se slzami v očích jsem se snažila dostat zpátky na deku.Houpání bylo sice menší ale stále se dodávka kymácela.Nalepila jsem se na škvíru ve dveřích a snažila se zjistit co se to kurva dějě.Jeli jsme po nějáké prašné cestě uprostřed lesa.což je absolutně skvělý.Zastavili jsme ,okamžitě jsem zaplula na deku a lehla si.Otevřel mi Filip a hodil po mě flašku s vodou,džíny a velkou mikinu.Offline,tak zněl název rudé mikiny. ,,Převlékni se ,ať nějak vypadáš".Převlečená,konečně v teple jsem zaklepala na dveře dodávky.

MILÍ, ČTENÁŘÍ FF!MOC SE OMLUVÁM ,ZA TO ,ŽE JSEM OPRAVDU DLOUHO NEVYDALA ŽÁDNÝ DÍL FF,ALE MÁM TOHO MOC.MÁM SPOUSTA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ A TAKÉ JAKO KAŽDÝ DRUHÝ ŠKOLU.

BUDEME SE SNAŽIT VYDÁVAT CO NEJRŘÍVE!DĚKUJI

Můj únosce / Vadak,Čmelák,Vidrail / FAN FIKCEWhere stories live. Discover now