Dodávka

709 29 11
                                    

Zůstala jsem sama , všude temno a poslední lampa dosvítila a já začala propadat panice .Zoufale jsem se rozhlížela kam zmizel Vadim , na jednu stranu , na druhou když v tom mě zezadu někdo praštil přes hlavu . Zkácela jsem se k zemi , na nechutně studenou a štěrkovou zem . Matně jsem viděla nade mnou se míhající bílou hlavu , přistikl mi k nosu kapesník s omamnou  látkou a hodil mi pytel přes hlavu . Slyšela jsem motor nějakého auta ,který právě teď přijel . Jen se otevřely dveře a slyšela jsem Vadima jak na někoho mluví ... Oslovoval ho : ,, Čmeláku" .
,,Dobře kámo " ozval se neznámý hlas . Chytli mě dva muži , jeden z nich byl Vadim ale druhého jsem neznala . Hodili se mnou do auta a já byla v neutrálním stavu - omámená.
Auto se rozjelo plnou rychlostí a někdo mě stále držel . Sundali mi pytel z hlavy a já matně viděla ,že se jedná o dodávku . Vadim ležel vedle mě vzadu a řekl mi : ,,neboj se micino" . Nemohla jsem mluvit a nemohla jsem se hýbat , jen jsem cítila jak mi Vadim sundavá kalhoty a pomalu i kalhotky .Osahával mě ale já nemohla nic dělat . Začal si sundavat kalhoty , rychle boxerky a já cítila jak mi trhá triko i s podprsenkou, bundu jsem už neměla . Byla jsem nahá , matně si pamatuju ,že mě byla velká zima...
Vadim mě zalehl celou vahou ale já se nemohla bránit , byl to příšernej pocit .
Osáhaval mě , líbal mě . Byl nechutnej a hrál si se mnou jak s panenkou. ,,Tak pojď ty děvko" zařval a začal ho do mě přirážet . Přetočil si mě a začal zezadu . Znovu a naposledy opakuji ,že jsem se nemohla bránit ...
Ozval se neznámý hlas zepředu : ,, Vadime tohle si nech na potom" ale už bylo pozdě .
Dokončil . Sám se oblékl a mě nechal vzadu nahou . ,,zlatíčko , byla jsi úžasná " nechutně zašeptal do ucha. Dodávka zastavila a Vadim si přesedl dopředu . Poslední slovo co jsem slyšela bylo ,že je hodně dobrej a jak se navzájem poplácávali . Omámená jsem ztratila vědomí - nejspíš látka začala působit až po nějaké době.

Mám ve FF pokračovat ? 😇Líbí se ti ? 🙈
Pokud ano , zanech komentář jak se ti díl líbil 👇🏻 a pořípadně hodnocení💫
DěkujuNattyna🌸

Můj únosce / Vadak,Čmelák,Vidrail / FAN FIKCEWhere stories live. Discover now