Z Kladna do neznáma

614 27 3
                                    

Probudila jsem se a malým okýnkem jsem viděla neznámého řidiče . Matně si pamatuju ,že ho Vadim oslovoval ,,Čmeláku" . Škvírou ve dveřích jsem viděla část lesa a slunce už se klonilo k západu a začalo se stmívat. Až teď jsem si teprve uvědomila co se mi stalo . Bolela mě hlava a snažila jsem se nějak posadit , bolelo to ale musela jsem , zasténala jsem bolestí. V tom se dveře prudce otevřely a v nich stál Vadim .
,,Tak co kočičko , líbilo se ti to ? Doufám ,že si spolu víc užijeme , když jsi při smyslech" Nechutně se zasmál . Pomalu se ke mě plížil a začal si si sundavat triko ale já neváhala ani chvilku , vyskočila jsem z bolavých kolen a kopla jsem do ho do rozkroku . Vadim hlasitě zařval :,,Ty kurvo !" a zkácel se s rukama v klíně . Neváhala jsem a vyskočila jsem , podlomili se mi nohy a tak jsem se musela chytit okraje dveří . Vzpamatovala jsem se a začala jsem utíkat směrem do lesa . Když jsem byla v dostatečné vzdálenosti od dodávky ohlídla jsem se a Vadim už v dodávce neležel , a hnal se rovnou za mnou.
,,Stůj ty čubko! " zařval a pohrozil zvednutou pěstí. Jeho bílé vlasy vlasy byly rozcuchané , kolem jeho rudého obličeje . Rychle jsem bězela dál , bylo čím dál tím mín světla . Běžela jsem mezi kořeny a sbíhala jsem malý kopeček ale zakopla jsem o vyčnívající kořen , kterého jsem si v té situaci nevšimla . Zkutálela jsem se až dolů , a když jsem dopadla začala jsem se svíjet bolestí na zemi , při pádu mi hlasitě křuplo v kotníku. Než jsem se stačila zvednout , nademnou stál Vadim .

Mám ve FF pokračovat ? 😇Líbí se ti ? 🙈
Pokud ano , zanech komentář jak se ti díl líbil 👇🏻 a pořípadně hodnocení💫
DěkujuNattyna🌸

Můj únosce / Vadak,Čmelák,Vidrail / FAN FIKCEWhere stories live. Discover now