Slenderman - pravda o něm

2.2K 133 14
                                    

Slenderman se údajně objevil už ve starověkém Egyptě, dále později roku 1540 na dřevořežbě z Německa. Tato záhadná má velice hluboké kořeny v minulosti. Neví se, co je vlastně Slenderman zač. Jedno se ví ale jistě. Není to člověk. Tato záhadná postava měří přes dva metry. Některé zdroj dokonce uvádí, že má více rukou, než je u člověka obvyklé. Hlavním poznávacím rysem Slendermana je černé kvádro + nemá obličej. Lebku má potaženou jen kůží. Slenderman se nejčastěji objevuje na fotkách s dětmi, které pak záhadně ze dne na den beze stopy zmizí. Kdo se Slendermana snaží dohledat, zmizí také. To se údajně stalo v roce 2010. Jeden člověk, který setkání se Selndermanem přežil, byl na výslechu u policie – tam se ale z ničeho nic strhla přestřelka. Dodnes se neví, co se u policie vlastně stalo, ale někdo tvrdí, že se tam objevila právě vysoká postava v černém kvádru. V USA bylo zaregistrováno přes třicet únosů dětí, které nikdo nikdy nenašel. Žádné stopy, žádní podezřelí, prostě nic.

Často se prý také vyskytuje u lidí, kteří trpí nějakou smrtelnou nemocí a brzy zemřou. Slendermanovo nadpřirozenou schopností je prodloužení končetin, s jejichž pomocí snadno polapí svou kořist. Říká se, že absorbuje veškerou energii své kořisti, nebo ji unese neznámo kam a tam ji mučí a trápí, dokud oběť nezabije. Na člověka také může přinést absolutní paranoiu. Slenderman se prý většinou nachází u příměstských lesů nebo v opuštěných starých domech. Bývá vidět mezi velkýma skupinkama dětí, což dokazují fotografie. Slenderman si libuje v mučení svých obětí. Cíleně jim stále vnucuje do mysli jeho záblesky, aby stav toho nešťastníka ještě zhoršil. Bývá spatřen především po nocích, kdy nakukuje do oken, nebo se jen tak zjevuje řidičům na odlehlých silnicích.

Alex se pokoušel Slendermana vystopovat. Každý svůj pátrací krůček si natočil a všechno poctivě nahrával na youtube. Pravost těchto snímků nebyla potrvrzena, ale ani vyvrácena. Doopravdy to vlastně bylo tak, že Alex byl režisérem a producentem filmu, který se zabýval touto tématikou. Jenže po nějaké době to Alexovi začalo lézt na mozek. Stal se posedlým postavou Slendermana a začal být paranoidní. Ukončil tak svůj projekt a semkl se sám do sebe. Kvůli velkému strachu se nonstop natáčel a zaznamenával spoustu zvláštních věcí, které se kolem něj děly. Taktéž natáčel své pokusy najít Slendermana. To, co je na tom nejhorší, je to, že se mu to povedlo. Požádal svou přítelkyni,aby spálila všechny pásky, ale ona odmítla a od Alexe se odloučila. Po 3 letech, kdy měl Alex už novou přítelkyni, která netušila nic o jeho minulosti, měl nový dům a novou školu a právě tato přítelkyně našla starou kameru. To, co na ní bylo zaznamenané, ji naprosto šokovalo. Alex pracující na svém notebooku natáčen jeho ex, když v tom se na chodbě objeví. Oba ječí strachy a Alex se snaží přítelkyni vyvést co nejdříve z domu.

https://youtu.be/7EVcj7j5ed0

Japonské Legendy A DalšíKde žijí příběhy. Začni objevovat