780 103 11
                                    

Chapter twenty-two

Chapter twenty-two

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


 A leader kérdésére egyhangú válasszal indultak meg a Bangtan tagok, egyenesen a tükrökkel teletömött helyiség felé, ahol ismét elkényelmesedve foglaltak helyet a padlón, mögöttük az öt-hat fős tánccsoporttal, akik szintén így tettek. Szó esett a koreográfiáról, a helyszínről, a ruhákról is, mitöbb arról is tájékoztatva lettek, hogy a klipek csak karácsony után kerülnek majd felvételre, úgyhogy csupán feljegyezték, melyik hónapban hol vannak a főbb fellépések, hogy a lazább napokon már próbálhassanak is. Ez az egész tényleg inkább csak egy bemutatkozós estének volt nevezhető.

 - Waah~ Ti komolyan ismeritek egymást? - társult vigyorogva a két fiatalhoz Hobi, Chimmel a jobbján, mikor úgy tűnt, befejeződött az edzés.

 - Igen, de-

 - Yah! És, hogyan gondoltad, hogy nem is mesélsz nekünk erről a gyönyörű barátnődről? - ült eléjük törökülésben Jimin, már előre láthatólag jól felszerelkezve azzal a tipikusan nyomi csajozós dumáival, mely gondolata mosolyt görbített az egybegyültek szája sarkába.

 - Jaj, ugyan. Rólam mesélni? - nevetett fel zavartan mégis angyali hangon a lány. - Taehyung oppának rengeteg szép barátnője volt a gimnázumban - fogta meg egy gyengéd mozdulattal az említett alkarját, amitől V rögvest elvigyorodott. Mintha élénkebb színekben látta volna a napvilágot, mikor Haneul hozzáért.

 - Ja, és tartott a nagy láv vagy két percig - röhögött fel Hobi, az orra alatt motyogva, amit bizonyára nem sikerült túl csendesen kiviteleznie, hiszen Tae erősen, de mégis diszkréten könyökölt az oldalába, melytől úrrá lett rajta a köhögés.

 - Oh, nem. Én nem úgy értettem. Tae és én csak barátok vagyunk - rakta tenyerét a másikéba. -Elválaszthatatlan barátok - nézett a fiúra, aki ezt követően elégedetten húzta ki magát. Ó, és el ne felejtsünk, hogy Jeongguk arcán ekkor leíródott minden; felhős tekintete, pedig egyértelművé tette, mennyire dühös is volt ebben a szent momentumban, nem is kérdés, kire. Igen, Guk féltékeny volt, de miért is ne tikkelhetne a szeme arra a lányra, akit maga Taehyung fog házhoz kísérni? - még a próba alatt volt ezen információ fültanúja egyébként.

-

 - Aish, Taehyungie~ -szegezte tekintetét a plafon irányába Jimin, amint azon agyalt az étkezőben, hogy Tae miféle jótettet vihetett véghez élete során, amitől ennyire kedvez neki a szerencse. - Hogy csinálod mester? -nyögött fel nyűgösen.

 - Most a müzlis zacsihoz pofázol vagy ahhoz a kiskanálhoz? Ne haragudj, de nem tudom eldönteni - érdeklődött fapofával Yoongi az előtte lévő asztalon támaszkodva meg, mire Chim látványosan megforgatta a szemeit. - Szerintem nem nagy szám az a lány, de ha Tae boldog vele akkor nincs panaszom.

szoros kötelék; taekookWhere stories live. Discover now