741 93 13
                                    

Chapter sixteen

Chapter sixteen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Ilyen nincs. . . Jó ég, ez veszettül jó - Örült ám a fejének Jeongguk, mikor is a nagy lendületnek és kapkodásnak hála bizony igazán forró helyzetbe került a szőkével, egészen addig, míg fel nem tápászkodott róla nagy nehezen. Össz súlyával rajta kötve ki, szinte agyonpréselte szerencsétlent, de pillanatnyilag nem zavarták őt hyungja kérlelő szavai, miszerint legyen olyan drága, és egy kicsivel vonszolja odébb magát, ha lehet. Egyáltalán nem foglalkozott vele. Tae szavai sajnos süket fülekre találtak. Túl jó és ritka pillanat volt az ilyen, hogy csak úgy pár „kedves" szótól azonnal cselekedni kezdjen. Használja már ki, ha így alakult. Egyedül magának köszönheti. Szörnyű vagyok.

 - Gu-uk. . . ah, jesszus. Megfulladok! – nyüszögött, mialatt meg sem próbált mocorogni, ficánkolni alatta, ugyanis az jelen helyzetben teljesen lehetetlennek bizonyult. Illetve nem is, mert kislábujjával egész ügyesen tudott mozogni edzőcipője takarásában. 

 Heh, most, ha akarna, sem menekülhetne a fiatalabb karjai közül. Felesleges panaszai ismételgetésével pedig csak olyat vár el a felette lévőtől, amiről, ha az aranyhal tudomást szerezne, menten halálra sütésért fohászkodna, hiszen durván sértené hírnevét, amiért varázsereje használatával sem lenne képes teljesíteni kérését: a maknae sokkal erősebb nála, na meg persze elszánt és akaratos. Még az aranyhal sem tudná lebűvölni onnan. – Szétnyomsz, hallod?

 Guk megelégedve pár szekundumnyi érintéssel, lassan végre emelkedni kezdett, mire a másik halkan fellélegezett - Mára ennyit kapott a szösziből.

 - Ne haragudj, nem szándékos volt! Magaddal rántottál az előbb – motyogta majdhogynem hangtalanul, mire Tae csak bocsánatkérő vonásokkal mosolygott rá. 

 A fiatalabb ezalatt még mindig felette támaszkodott és döcögve ugyan, de lesandított a hanyatt fekvő fiúra, ami miatt azonnali késztetést érzett arra, hogy úgy tegyen, mint a vihar, avagy inkább a filmnézés estéjén - ha nem is konkrétan az egyiket, de valahogy, mindenféleképpen tudtára akarta adni, mennyire komolyan vágyik az érintésére és ő rá, Kim Taehyungra.

 Szeretgetni, ölelgetni, becézgetni akarta minden olyan szavával és tettével, amivel kifejezheti, hogy maga mellett kívánja tudni, ameddig csak lehetséges. Jelen pillanatban természetesen csakis bizonyos kereteken belül: egy csók így elsőre – pontosabban szólva másodjára - talán rögvest összezúzná eddigi barátságukat, tekintve, hogy elég csekély százalékát gyanítjuk V jóváhagyásának ezügyben. Nem, dehogy. Nem éri meg az a pillanatnyi boldogság, hogy utána meg örökre nyoma vesszen mellőle. Akkor inkább az idők végezetéig elnyomja, mélyre magában furcsa érzéseit vele kapcsolatban, minthogy saját hülyesége miatt romoljon meg az a baráti kötelék, ami eddig ennyire összetartotta őket - A gyomra is durván belerándult, mikor ezen gondolkozott el, szemeivel folyamatosan őt nézegetve.

szoros kötelék; taekookWhere stories live. Discover now