Κεφαλαίο 1

122 19 2
                                    

(Η Ελλη ειναι η κοπελα στην φωτο ☝☝☝☝☝☝)

Ε: Τελεια!! Σπουδαια !! Αναφώνησα...δηλαδη αλλο που δεν ηθελα!! Να παω να μεινω με την μητερα μου στον πατριο μου και τον ηλιθιο γιο του!!

Μ: Αλιθεια δν μπορω να καταλαβω γιατι κανεις ετσι Ελλη! Δες το σαν μια ευκαιρια! Μια ευκαιρια για μια καινούργια καλύτερη ζωή!!

Ε: Εννοεις μια ζωή που θελεις μονο εσυ??

Μ: Τελος! Εχει αποφασιστει!! Θα μετακομισου στον Juhyung!! Πρεπει να αρχισουμε ολοι μας να δενόμαστε σαν μια οικογενεια...προσπαθεις να αποφυγεις καθε επαφη με την οικογενεια Jeon αλλα τελος πια!! Θ φυγουμε αυριο το πρωι οποτε πηγαινε να φτιαξεις βαλιτσες και οτι αλλο θελεις!! Καληνυχτα

Ε: ΝΥΧΤΑ!! ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗ?

Ειπα και ετρεξα πανω στο δωματιο μου προσπαθωντας να συγκρατήσω τα δακρυα μου. Μπηκα μεσα στο δωματιο μου και εκλεισα με δυναμη την πορτα.

- ολα θα ητανε καλυτερα αν εισουν εσυ εδω μπαμπα...- σκευτηκα ενω κοιταζα το βραχιολακι που μου ειχε κανει δωρο στα πεμπτα γεννεθλια μου. Αρχισα να ετοιμαζω βαλιτσες και βαζοντας μεσα σε αυτες ρουχα και αλλα πραγματα που θα χρειαζομουν. Ξαπλωσα στο κρεβατι μου και σκευτομουνα για αυριο...για τον καινουργιο μου αδελφο...για τον καινουργιο μου πατερα..για την καινουργια μου ζωη....Χαμενη μεσα στις σκεψεις μου με πειρε ο υπνος...

Το επομενο πρωι....

Ξυπνησα απο τον ενοχλητικο θορυβο του ξυπνητιριου μου που αμεσως εκλεισα. Σηκωθηκα απο το κρεβατι μου και πηγα στο μπανιο. Εκανα ενα ντουζ και βγηκα εξω να ντυθω. Εβαλα:

Πηρα τις βαλιτσες μου και κοιταξα για μια τελευταία φορα το δωματιο μου πρωτου κατεβω κατω οπου με περιμενε η μητερα μου.

Μ: Καλημερα Ελλη μου κοιμηθηκες καλα?

Ε: Ναι.. -ειπα χωρις καν να την κοιταξω-

Μ: Χαιρομαι..εισαι ετοιμη μπορουμε να φυγουμε??

Κουνησα καταφατικα το κεφαλι μου, βγηκα εξω απο το σπιτι και μπηκα στο αμαξι φοροντας τα ακουστηκα μου. Μετα απο λιγο ξεκινησαμε. Κοιταζα εξω απο το παραθυρο...

-ε καλα δηλαδη ποσο ασχημα μπορει να ειναι?- ειπα απο μεσα μου χωρις ομως να ειμαι τοσο σηγουρη..Εκλεισα τα ματια μου και ενω ακουγα μουσικη απο το κινητο μου με πειρε ο υπνος.

ΓΟΥΕΛ ΧΕΛΟΟΥ ΔΕΑΡΡ!!
Τι κανετε?? Καλα???
. . . . . .
Σνομπς 😒
Κλ οκ πλακα κν 😂Λοιπονννν ητανε η πρωτη μου ιστορια (ξερω ξερω ιου αλλα η προσπαθεια μετραει😥) ελλιζω να σας αρεσε νεξτ πλ συντομα μεχρι τοτε...

Τα λεμε!! ^^

New Life?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin