Zahvale i par riječi za kraj

2.4K 94 40
                                    

Koliko god vi bili tužni ili ipak ne, ja se osjećam čudno. Većina vas me pitalo kako sam došla do ideje ove priče, zašto ovako brzo kraj, zašto nisam još razdužila ,pa vrijeme je da i vi dobijete odgovore.

Ideja, ideja je došla nenadano i nenajavljeno, nakon brisanja Nevolje jer sam shvatila da je ta priča propala,odlučila sam da se više potrudim oko gramatike i svega. Ono što mi je drago jeste što sam baš uz ovu priču dobila 1K followersa.

Zavoljela sam vas i kada god pomislim na kraj, ne mogu otići zbog par ljudi koji redovno daju podršku, komentare i sve ostalo. Naravno da sam zahvalna na svemu.

Priča se završava ovako brzo, ja znam da vam se ova priča uvukla pod kožu i u misli kao i meni, kažem pojedinim ne svima. Završava se ovako brzo, to i nije brzo jer 20 nastavaka u kojim neki imaju po 2000 riječi nije mala stvar.

Završava se jer zaista nisam željela se vući s njom još 4 miliona godina i da ova priča završi sa 178 nastavaka. Prestalo bi vam biti zanimljivo znam i sama po sebi.

Ne rastajemo se ovdje, nastavljamo druženje u "Ludica". Ta priča mi ponovo postaje draga i jako ,ali jako draga.

Znate kako kažu, kratko i slatko.

To je moj način pisanja.

Da se sada ne bih zahvaljivala svima pojedinačno kao u "Umišljen" ,reći ću ovdje za sve vas.

Znači ,svi se pronađite u ovome.

Hvala što si bio tu kada je ova priča doživljavala uspone i padove i hvala ti što si čitao svaki glup i manje glup nastavak. Hvala što si me bdio u porukama i raspitivao se po komentarima kada će priča, hvala za svako, "Volim te" što si mi napisao. Da ,ti osobo koje se ja sjećam. Svi mi mnogo značite..

Ne dozvolite da vas iko povređuje,znači niko. Ako ne pokažete odmah zube,uništeni ste. Ne dozvolite da vam iko daje etiketu manjeg značaja. Svi ste visokog značaja,i svi ste isti za mene .

Sve vas jednako volim bez obzira da li ti bio mršav,debeo,ružan,lijep. Iako ja se ne slažem da je iko ružan,jedino djevojke i prijateljice naših simpatija ,ali Pssst. Šalim se naravno.


Hvala za divne uspomene,morala sam ovoliko pisati. Sada idite i pogledajte najnoviji nastavak u "Ludica".

Divni ste.😞😢♥

Neodoljiv 🔚Where stories live. Discover now