19.

588 74 4
                                    

Pomalu když jsme přicházeli k němu tak jsem se cítil lehce nervózně. Přeci jen... Jsem zase u něj.
Měli to tu lépe zařízené jak my. Bylo to takové útulné. Když jsme došli k němu do pokoje tak. Neodolal jsem. Hned co zavřel dveře tak jsem jej k němu pritiskl a začal jej dravě líbat. Jednou rukou jsem mu vjel do vlasů a druhou jsem jej držel za bok a mírně jej tlačil na sebe.
Nedokázal jsem se ovládnout. Viděl jsem ho po tolika letech. Řekl, že chce být se mnou. Musel jsem.

Zavedl jsem ho do svého pokoje. Je z těch tří nejmenší, ale mě to nevadí, aspoň je to tu útulné. Zavřel jsem za námi dveře a jen co jsem to udělal, chytil mě Tyler za boky, přitiskl mě k sobě a začal mě dravě líbat. Nejdřív jsem jen překvapeně stál, ale po chvilce jsem ovinul ruce okolo jeho krku, zapojil jsem se do polibků a přivřel jsem oči. Šel jsem pomalu dopředu a nutil ho tak couvat.

Moc jsem nevnímal, že se mnou pohybuje dozadu. Vnímal jsem jen to, že mě neodstrcil a já jej mohl dal líbat. Mírně jsem jej občas kousl do rtu. Byl jsem tak natěšen, že tohle jednou udělám. Konečně se to dělo. Ruku co jsem měl na jeho boku jsem pomalu vjel pod tričko a zatím jej jej hladil na docela vypracovaných zádech a pomalu se dostával nahoru abych mu mohl tričko sundat. Druhou rukou jsem mu vískal vlasy a mírně jej tisknu k sobě. Bylo to tak úžasné

Oplácel jsem mu vášnivé polibky a vždy, když mě kousl do rtu jsem mu tiše vzdychnul do úst. Donutil jsem ho zacouvat až k posteli. Trošku jsem do něj strčil a on spadl na postel. Já jsem si vlezl na něj a znovu jsem se přisál na jeho rty.

Mírně jsem se ušklíbl když jsem se najednou objevil na posteli. Vypadá to, že taky na to dlouho čekal. Doufám, že nikoho mezitím neměl. Tedy i kdyby měl. Tak jeho tělo zahrnu tolika lásky, že si na ně ani nevzpomene. Jelikož jsem měl obě volné ruce tak jsem jej donutil na chvíli mě přestat líbat a sundal jsem mi všechno horní oblečení co měl na sobě. Potom jsem si jej zase za bradičku Přítáhl do polibku a za chci jsem jej jedním otočením uvěznil pod sebou. Sám jsem si sundal tričko. Na pravé straně hrudi až přes rameno na záda jsem jsem měl vytetovaneho japonského draka mírně jsem si olízl spodní ret a začala jej zase líbat.

Tyler mě na chvilku donutil se odtáhnout. Moc se mi to nelíbilo, až ve chvilku, kdy mi stáhl tričko. Poté mi tu chvilku nahradil dalším úžasným polibkem. Tak moc jsem se těšil na tuhle chvilku. Asi se mi to jen zdá, ale on se vůbec nestydí. Netrvalo dlouho a naše pozice se vyměnily. Já ležel na zádech na posteli a Tyler seděl nade mnou. Také si stáhl tričko. Okamžitě jsem si všiml toho překrásného tetování na pravé straně jeho těla. Chtěl jsem mu ho pochválit, ale nestihl jsem to. Už mě zase líbal.

Na téhnle den jsem čekal tak dlouho, že jsem si jej vlastně jenom užíval a to pořádně. Stále se nezměnilo to že kdyz jsem v jeho blízkosti tak mě opustí ten strach a jelikož jsem jej potlačil na minimum tak vlastně teď úplně zmizel. Dlaněmi jsem jej hladil po bocich a mírně jsem jej hlavou donutil otočit hlavičkou na stranu abych si mohl hrát s jeho krčkem a udělat tam několik značek abych všichni věděli, že patří mě. Pak jsem se polibky dostával na hruď. Chtěl jsem postoupit dál. Chtěl jsem víc. Proto jsem neváhal a do pusy si vzal jednu bradavku a začal si s ní hrát. Při tom jsem jej pozoroval jak na to bude reagovat.

Užíval jsem si Tylerovy doteky, jeho nenechavé a chtivé polibky. 'Byl úžasný. Bylo to skvělé, mohl bych takhle strávit celý večer. Donutil mě naklonit hlavu na stranu, aby se mi mohl starat o krček. Nic jsem nenamítal, vezmu si do školy šátek a nikdo nic neuvidí. Do té doby jsem se jen spokojeně usmíval a mhouřil jsem oči, ale když se přesunul na můj hrudník, bylo to o něco horší. Musel jsem si zakrýt ústa dlaněmi, abych nezačal hlasitě vzdychat.

Chvíli jsem se bál aby mě náhodou neodstrcil, ale on se nechal. Byl jsem tak neskutečně šťastný. Proto jsem si dal i záležet. Pěkně pomalu jsem jej dráždil. Sál jsem ji. Občas mírně kousnul. Také jsem ji oblizoval. Dá se říci že jsem byl jak hravě koťátko co má svou hračku. Rukou jsem jej hladil na podbříšku a chtěl jet stále níž.
Kouknul jsem se na něj. „Můžu? " zeptal jsem se. Nechci aby mě odstrčil s tím, že jsem nějak nechutný nebo tak. Mezitím jsem se přesunul na druhou bradavku a tu první stale obšťastňoval rukou.

Jeho ruce byly tak nenechavé. Přiváděl mě svou dokonalou péčí k šílenství. Vjel jsem prsty do jeho vlasů a vždy, když mě kousnul, jsem tiše zasténal. Bylo to skvělé, ale když se chtěl posunout dál, tak jsem trochu znejistěl. Vím, že na tohle čekal hodně dlouho, ale já se celkem bojím. "J..já nevím." Odpověděl jsem tiše.

Viděl jsem mu tu nejistotu na očích. Zdá se, že se asi začnu řídit pravidlem konej a pak se ptej. Hlavičkou jsem se přesunul k jeho obličeji kde jsem jej polibil na nosík. „kdyby jsi moc nechtěl tak mě zastav." oznámím a začnu jej zase dravě líbat, při tom rukama mu rozepnu kalhoty a stáhnu mu je. Takže je predemnou jenom v boxerkách. Mírně mu pohladim chloubu přes látku a poté na nic nečekám a rukou vjedu do boxerek a začnu jej dráždit. Doufám, že mě dneska nechá až do konce to dodělat.

Tyler se na mě zadíval. Už jsem chtěl říct, že raději ne, že bychom to mohli nechat na později, ale on se zřejmě rozhodl, že už bychom nemuseli mít žádnou jinou příležitost a stáhl ze mě kalhoty. Přitom mě dravě líbal. Hned po tom, co ze mě stáhl kalhoty mi vjel do boxerek a dráždil mě rukou. Lhal bych, kdybych tvrdil, že mě to nevzrušovalo. Tiše jsem mu vzdychal do polibků a už jsem nechtěl přestat,  

Zdravím
Chýlíme se do konce. Tohle je předposlední kapitola. Tak si ji pořádně užijte. ^^
Děkuji za všechny ohlasy.

I desperately need youKde žijí příběhy. Začni objevovat