Deel 14: Wat is dit nou!?

108 2 0
                                    

Heyy allemaal, als eerste wil ik zeggen hoe vreselijk erg het mij spijt dat ik zo lang niet heb ge-update. Ik had geen inspiratie en had het best druk met andere dingen dus Het spijt me echt heel erg. Maar ik ga nu weer proberen om vaker te updaten.

{POV Katniss}
Het is weer een aantal dagen later en ik heb de hele tijd zitten nadenken over Peeta en mij en zijn vraag. Wil ik kinderen? Eigenlijk ben ik me steeds meer gaan realiseren dat het best leuk kan zijn om een kleine versie van Peeta en mij rond te hebben lopen. Dus ook al lijkt me de zwangerschap niet fijn, ik heb toch besloten om Peeta zijn wens uit te laten komen en hem te geven wat hij wil dus ik besluit om ervoor te gaan zorgen dat ik zwanger word. Eigenlijk lijkt het mij wel leuk voor hem om het een verrassing te laten worden maar ik weet nog niet hoe ik dat moet gaan regelen aangezien je natuurlijk niet zomaar zwanger bent. Maar daar ga ik nog wel een keer over nadenken.

Momenteel lig ik samen met Peeta in bed en is het 's avonds. Peeta ligt al te slapen dus ik besluit ook maar om te gaan slapen. Niet veel later lig ik ook te slapen en denk ik aan hoe het zal zijn als Peeta en ik een kindje zouden hebben. Ik begin het steeds meer te hopen en ik begin er steeds meer naar uit te kijken.

Ik word de volgende morgen met een misselijk gevoel wakker. Ik denk niet lang na en haal me los uit Peeta's greep waar ik iedere nacht in slaap. Waardoor Peeta natuurlijk wakker word om te kijken wat er gebeurd en waarom ik me los haal uit zijn greep. Maar ik heb de tijd niet om het uit te leggen aan Peeta en ren zo hard als ik kan naar de badkamer en laat me bij het toilet op de grond vallen en precies op dat moment komt alles wat ik gisteren heb gegeten eruit. Niet veel later voel ik Peeta bij mij staan en pakt hij mijn haren vast en zegt allemaal sussende woordjes om mij rustig te maken. Als ik na een tijdje uitgespuugd ben laat ik me op de grond neerzakkend en begin ik te huilen. Wat is er met me. Heb ik iets verkeerds gegeten. Wat ik in ieder geval wel weet is dat ik dit totaal niet fijn vind. Peeta pakt me vast in zijn armen en zegt allemaal kalmerende woordjes en houdt me stevig vast in zijn armen. Na een tijdje ben ik weer rustig en sta ik op om mijn mond te spoelen en mijn gezicht te wassen. Ik poets ook mijn tanden nog even en na een tijdje vraagt Peeta aan mij "wat was dat nou? Heb je gisteren iets verkeerds gegeten ofzo?" "Ik heb geen idee Peeta, het blees dat ik gisteren at zag er gewoon goed uit en dat heb jij ook gegeten dus dat kan het niet zijn geweest" zeg ik tegen hem. "Misschien heb je gewoon niet de beste dag en ben je gewoon ziek". Ik knik en we lopen samen terug naar de slaapkamer waar ik in bed ga liggen in Peeta zijn armen en na een tijdje val ik weer rustig in slaap terwijl ik an denk over wat er zojuist net is gebeurd.

What about now? (The Hunger Games)Where stories live. Discover now