Del 36 || hjemme

773 33 1
                                    

-----2 dagar senare----         (sry för tidshopp)
Jag stod nu på flygplatsen nånstans i norge, hade precis hämtat ut min resväska och var nu påväg ut för och leta upp kjell-erik & marcus((:

Väl ute kollar jag mig omkring och min blick fastnar på den vita volvon som jag ser att Kjellerik och Marcus står utanför och vinkar mot mig. Jag börjar gå dit och ler stort när jag kommer nära dom. Jag kramar om Kjell-Erik och hälsar på han och kramar sedan Mac.
Julia-"hejjj"
Mac-"heii julia, glad å se deg"
Jag bara log mot han som svar.
Kjell-Erik-"skal jeg ta din veske?"
Julia-"ja tack" svarade jag och gav Kjellerik min resväska. Han stoppa in den i bagaget och jag och Marcus satt oss i baksätet. Sedan hoppa Kjellis in i framsätet.
Mac-"mot Martinus, TROFOOORS"
Julia-"yayy"

I bilen påväg mot trofors satte vi på högsta volymen på musik och vi körde party hela vägen tills vi såg skylten "trofors". Jag började bli nervös, jag hade ännu nt förstått att jag snart skulle få ha Tinus i mina armar.

Väl framme vid deras hus studsa jag ut från baksätet, jag tog min resväska och smög bakom kjell-erik. Jag gav Mac min mobil då han skulle filma mig och Martinus... hihi lite goals.
Kjell-Erik öppnade ytterdörren och ropade högt i huset "vi er hjemmeeee". Då hör jag martinus svara från ovanvåningen "okei"
mac gav tbx min mobil och gick upp för att se vart tinus var så vi var beredda... efter ett litet tag av att han snackat lite med tinus för att inte verka weird över att bah gå upp och ner, så kom han ner. Han viskade tyst att Martinus satt vid tv:n och spela fifa ute i han och mac's lilla vardagsrum där uppe...

Jag tog av mig min jacka och smög upp för trappen med Mac bakom mig som höll i min mobil och filmade... när jah kommit en bit upp i trappen så ser jag martinus. Jag går upp och då vänder han sin blick mot mig...

-----------------RÖSTA & KOMMNTERA!!---
Huniiieeee kort kapitel men i nästa kapitel ses dom igen haha❤❤❤❤❤

Lol jag e lite glömsk jag ksk sagt de innan men tack för 3k readers iaf<33

Skriv gärna vad ni tycker om boken så blir jag glad<33

Sms:et - M&MWhere stories live. Discover now