Del 18 || puss på svenska?

1.2K 68 1
                                    

10:15 iMessage *martinus perspektiv*

Fra:Baby💙
Jag blev precis klar, kan jag åka nu? Har sovit hos en kompis inatt så de tar typ ändå 30 min till ert hotell<33

Til:Baby💙
Jada de går fint de😘 si bare til når du er her!!

Fra:Baby💙
Japp❤

Til: Baby💙
<33

(Okej lol när de e typ martinus perspektiv kommer jag skriva på svenska elr aa när de e allas norskars perspektiv skriver jag på svenska för så jävla mkt norska kan jag inte hahahah)

Jag har endast träffat Julia en gång... men de känns som vi känt varann i en evighet<33 och om jag ska vara helt ärlig så är hon den snällaste,finaste & bästaste tjejen jag någonsin träffat!! Hon är bara helt underbar!!

Jag kolla på klockan och såg att den var 10:30 så Julia kommer om en kvart, jag hade redan satt på mig kläder och allt plus att jag tagit ett äpple, jag åt ingen stor frukost för att jag tänkte bjuda Julia på lunch innan hon hänger med oss till genrep.
När klockan slog 10:47 så ringde "Baby💙"
J-"Hejj jag är utanför snart, är typ runt 10 fans här hehe"
M-"heii, jeg går ner nå haha og møter deg"
J-"aa tack vi ses, puss"
M-"puss"
Kändes konstigt att jag sa puss på svenska hhaha, men jag la ner mobilen i fickan och gick mot hissen, väl nede i lobbyn hörde jag fansen börja skrika, jag antar att dom såg mig lol!! Efter nån sekund öppnades den stora dörren till lobbyn och in kom Julia, fansen börja skrika mer och mer ju närmare jag kom dörren, dom trodde säkert att jag skulle komma ut men jag skulle ju bara gå till Julia.

^julias perspektiv^
När jag kom in i lobbyn fick jag en stor kram av Martinus!! Jag hörde i bakgrunden hur alla fans skrek och hade sig... påvägen in hade jag fått en armbåge knockad i magen på mig, då jag antog att dom förstod att jag skulle träffa Martinus//:
Martinus-"heii haha"
Julia-"hejj Tinusss"
Martinus-"går de fint med deg?"
Julia-"ja de va bara de att ett fan armbåga mig i magen, gjorde ganska ont heheh"
Martinus-"åh nei,si ifra om de skjer igjen babe"
Julia-"Jadå... babe haha"
Medans vi pratade styrde vi våra steg mot hissen och antog att vi skulle upp till hans våning. I hissen tog Martinus tag i min mobil och började att ta kort och allt på oss i hisspegeln((: sedan stod vi bara där och kramades, de tog ju inte så långt tid innan vi var uppe på deras våning, väl uppe möttes vi av mac som spela fifa på mobilen!!
Han.........

-----------8 röster tills nästa del--------------
Kommer börja med att de måste bli fler röster innan nästa del kommer hahaha så jaaaa kör hårt hahahha nästa del kommer vid 8 stjärnmärkningaf

Sms:et - M&MWhere stories live. Discover now