Del 32 || jag kommer sakna dig med

955 29 2
                                    

Klockan var nu 10:45 och vi satt vid frukosten och skulle äta. Vi ska åka från hotellet runt 12 då vårat flyg inte går förens 13:25... medans vi satt och åt så kom de några fans då och då och vänliga som killarna är så tar dom alltid bilder och sånt med fansen.

Vi hade nu ätit färdigt och klockan var 11:32... jag och Martinus gick och satte oss vid en liten hörna på hotellet där de fanns soffa osv... plus att man såg typ hela göteborg därifrån. Jag satte mig brevid Martinus och han la armen runt mig.
Martinus-"jeg vil savne deg..."
Julia-"martinus jag kommer sakna dig med.."
Martinus-"men vi klarer de okey? Når slutter sommerferien din?"
Julia-"om typ flera veckor"
Martinus-"da skal vi hinna møtes før skolen starter igjen ofc"
Julia-"jaa de måste vi, kommer inte klara mig annars babe"
Martinus-"elsker deg"
Julia-"och jag dig"

Vi gick till rummet och skulle packa ihop våra saker... jag packade klart och bara satte mig på sängkanten medans Tinus fortsatte packa. När jag sitter där fäller jag en tår... sen kommer de tårar. En efter en... Martinus sätter sig på huk framför mig när han hör mig snyfta. Han tar sitt finger under min haka och kysser mig lätt på munnen.
Martinus-"vi klarer de babe jag lover!!"
Jag log bara emot honom och kramade om honom lätt...

Vi var nu på flygplatsen och vi fick snart gå på planet mot sthlm där jag var tvungen att skiljas åt från Martinus....

Vi började gå på planet och letade efter våra platser. Jag gick bakom Martinus och höll i hans hand. Vi hittade rad nummer 12 och jag satte mig längst in, Tinus i mitten och Mac bredvid längst ut.

Planet lyfte och jag och Tinus satt och bara höll hand och bara njöt av den sista tiden... jag vände mig upp så jag kunde se Martinus ansikte. Vi kollade på varandra ett tag tills våra läppar krascade ihop... vi satt där länge och bara njöt av varandras närhet och läpparnas connection....
Marcus satt dock och bara stirrade på oss med ett konstigt flin på läpparna.

Tiden gick fort och de var nu 14 min kvar tills vi skulle landa. Sen på arlanda går inte mac & tinus flyg mot oslo förens efter en timme så dom behöver inte stressa.

Lampan tändes om att sätta på sig sina säkerhetsbälten för att påbörja att landa...

-
-
Fuck the distance dom måste strax lämna varandra</3 huniiieeee

RÖSTA & KOMMENTERA

Sms:et - M&MWhere stories live. Discover now