Del 17 || babe?

1.4K 64 1
                                    

"17:12"
Vi var uppe på deras våning och körde lite fotboll... på andra sidan av hotellet kunde man se fans stå och filma över till deras våning där vi var right now (bild däruppe från fansens syn, bilden e min egen då jag stod å kolla på när mac & tinus spela fotboll haha" vi stod och kicka lite enkelt, jag e glad att jag faktiskt går på fotboll så att jag inte var urusel när jag spelar me sånnahär proffs som m&m hahah!! Efter ett tag satte vi oss ned i soffan och checka våra mobiler...

Jag gick in på insta och såg att nån hade taggat mig i ett foto, de var en bild på mig och martinus hand i hand i lobbyn... jag nekade bilden. Vi var liksom inget speciellt, Eller?

När klockan blev 17:45 var jag tvungen att åka hem... vi hade bestämt att jag skulle få vara med backstage imorn på deras konsert i globen, så vi skulle ses imorn oxå((:

Vi gick ned till lobbyn, eftersom de fortfarande stod en massa fans utanför kunde Martinus inte följa med mig ut och säga hejdå, jag hade sagt hejdå till Mac där uppe då han inte orka följa med ner, desamma tänkte jag gö med Tinus men han ville verkligen dra med ner hit och säga hejdå även fast vi ses imorgon.

Vi gick ur hissen och stoppa precis utanför, alla fans såg oss då hotellets lobby var öppen utav glasfönster.
T: "da ses vi i morgen da?"
J: "japp de gör vi, sjukt taggad redan ju"
T: "ja de er jeg å haha"
J: "tack för idag, sjukt glad att vi äntligen träffats nu babe"
Jag tänkte på de sista ordet jag sa... de hördes ganska ologiskt i min hjärna men de verkar som tinus gilla de smeknamnet då hans leende höjdes lite extra när jag sa de.
T: "jaa desamme, babe"
Sa han då tillbaka och drog ut på ordet babe och blinka till med ena ögat.
J: "hejdå tinuss" sa jag och släppte hans hand och gav han en gosig kram
T: "hade Julia" sa han sedan när vi släppte kramen.

Sedan gick vi åt motsatt håll, han gick mot hissen och jag gick mot utgången, de stod typ 10-15 fans utanför så jag våga knappt gå ut då jag visste att jag skulle få frågor osv... jag satte i hörlurarna i öronen och gick sedan ut ur hotellet. Jag satte aldrig på musik så jag hörde flera stycken fråga "vem är du?" "Känner du m&m" "är du och tinus tsm" osv... jag log bara tbx men ditcha frågorna, sedan gick jag mot stationen. Påvägen dit fick jag sms från tinus.

Från:Babe
Gikk de bra med alle fansen utenfør?❤

Till:Babe
Japp de gick bra, fick bara frågor men ditcha haha😘

Från:Babe
haha okey men når kommer du i morgen?❣️

Till:Babe
Kan komma runt 11 ksk?❣️

Från:Babe
Ja de går fint de, vi høres imorgen da, ly❣️

Till:Babe
Ly2<33

-----------------------------------------------------
Snälla haha kan ni vara lite mer aktiva och inte bara läsa utan även rösta//gilla... annars får jag nt lika mkt motivation å de känns då som att ni inte uppskattar de//: så snälla

Sms:et - M&MWhere stories live. Discover now