Del 25 || vad har hon emot mig?

970 51 0
                                    

5 röster tills nästa del så rösta & kommentera💛
(Cringe del detta haghaha)

Mamma- "nemen hejj"
Julia-"hej, mamma & pappa detta är Martinus, min pojkvän" sa jag och kollade på Martinus när jag sa pojkvän, han log tbx!!
Tinus-"heii"
Pappa-"ja vi har snackat med Kjellerik din pappa Martinus & godkänt att du följer med till göteborg"
Julia-"japp jag ska bara packa sen drar vi tbx till hotellet, men tack iallafall"
Mamma-"ingen orsak"

Jag och Martinus gick upp på mitt rum, jag tog fram min lilla resväska och började packa, Martinus stod och hjälpte till, han började kolla på en massa tröjor och plocka upp en magtröja med ett adidasmärke på...
Tinus-"denne skal du ha med"
Julia-"jahapp haha"

Ärligt talat älskade jag att Tinus var med mig just nu... vet inte varför men jag bara tycker om de!!
Martinus började sedan gå ner en låda och där låg mina underkläder... jag tog tag i hans hand och stoppade han, men han flinade bara retsamt!! Han skyndade sig och tog ner sin hand och han fick upp ett par neonrosa stringtrosor (pinsamt)
Tinus-"disse må du ha babe" sa han med ett flin på läpparna....
Julia-"tinus då" sa jag bah enkelt och kysste han och la ner trosorna i min resväska... när jag la ner dom blev hans leende stort å fint... lol

Vi blev klara med packningen och allt så vi gick ned för trappen och mamma & pappa satt på samma ställe som förut, jag gick in till dom och gav dom varsinn kram och sa hejdå. Sedan åkte jag & Tinus tillbaka till deras hotell.

När vi gick in i lobbyn var Samantha där och skulle checka ut för hon skulle visst åka till Göteborg en dag tidigare än oss... varför vet jag inte... men jag & tinus gick in där hand i hand och samantha vänder sig om och ser Tinus... hon drar in han i en kram och då släpps Tinus hand från mig. Jag väljer att ta avstånd så jag bara står där med ett fullt ansikte som e nedstämt och som säkert ser ut som ett frågetecken då jag fortfarande undrar vad dom döljer.

Dom snackar lite och tillslut säger dom äntligen bye till varann, men när samantha ger Tinus en kram så kollar hon på mig med en bitchblick och samtidigt kysser hon Martinus på kinden, fast jävligt nära munnen. Mitt ansiktsuttryck ändras direkt och jag känner mig tom. Vad vill hon mig liksom?¿

När dom släppt kramen går Martinus fram till mig med ett leende på läpparna och tar tag i min hand igen... men han verkar märka att ngt är fel, jag har inget leende på läpparna och är knäpptyst... men vi går och jag märker att han kollar på mig med en undrande blick.

I hissen tar han fingret under min haka och gör så att min blick vänds mot han...
Tinus-"hva skjer babe?"
Julia-"inget..." säger jag och försöker dölja de.
Tinus-"jo si de bare, jeg bryr meg om deg"
Julia-"vad har samantha emot mig?"
Hissen stannar och vi är påväg mot vårt rum när jag säger den meningen. Tinus ansiktsuttryck ändras genast till ett fundersamt face...
Tinus-"hvem sier at hon ikke liker deg? Eller hva mener du?"

-
-
-
Jappiiiii 5 röster tills nästa kapitel haha<33 lol va weird om Martinus bah säger de irl att man ska ta me stringtrosor hahaha jag skulle dött av skratt men stelt aja lol sånt e livet me en dirty Tinus((:

Sms:et - M&MWhere stories live. Discover now