Kapitel 20 - Sidste kapitel af sæson 2

144 3 0
                                    

Benjamins synsvinkel. 

Jeg vogner midt om natten, ved siden af mig ligger Cecilie og hendes vejrtrækning er fuldstendig ude af kontrol?! jeg skynder mig at ringe 112 mens jeg prøver at få Cecilie til at trække vejret ordenligt igen. 
Men ambulancen er på vej haste ringer jeg til Pelle! 
"Pelle du er nød til at komme og hente William! Cecilie skal på hospitalet lige om lidt! hun har det værste vejrtræknings problemer jeg har set i mange år! Pless Pelle skynd dig!" siger jeg i telefonen, "er der om 2" siger han igen og ligger på. 

2 min senere banker det på, både ambulance folk og Pelle styrter ind af døren, jeg beder Pelle tage William og vise ambulance folkene hen til Cecilie. 

Henne på sygehuset går alt utroligt stærkt, jeg kan slet ikke følge med men det skal nok gå! Det gør det altid. 
"Undskyld er der du pårørende til Cecilie højer?" spørger en læge mig, "ja jeg er hendes kæreste og faren til vores fælles barn" siger jeg "okay har Cecilie tideligere lidt af alvorlige sygdomme??" spørger lægen "ja hun har haft muskel kraft i 3 år men det er 2 år siden hun blev rask" siger jeg "okay det er heldigvis ikke kraften som er kommet tilbage, men et simpelt vejrtræknings fejl på luftrøret, det kan ikke laves den fejl! det livsvarrigt. Ikke at det er noget som vil have kæmpe betydning for hende, men hvis hun dyrker hård træning uden stop i ca 10 min kan sådan et andfald starte!" fortæller lægen og går igen. 

Cecilies synsvinkel. 

Yaaay totalt fedt! nu skal man i en alder af 19 år også døje med en fejl på luftrøret... 
Når men jeg er lige kommet hjem igen, page four og Melissa kommer lige om lidt<3 også skal vi bare hygge!<3 Stefans forældre har sagt ja til at passe William plus at så skal William og stefans mor eller "mormor" i biografen og se en eller anden film. 
"William kan du sige farvel inden du skal med mormor hjem???" smiler Stefans mor og William krammer mig en sidste gang<3 
Stefans forældre har sagt ja til at tage rollen som "mormor og Morfar" nu når mine egne forældre ikke længere er her... 
Men ja vi har det bare super godt alle sammen. 
I starten af min brors karriere hade jeg at han skulle afsted til koncerter og måde fans! fordi at jeg følte min storebror blev taget fra mig... Men nu indser jeg det at Pelle har været så meget væk har givet mig så meget tro på mig selv!<3 Fordi han jo stadig var der for mig når jeg var alvorligt syg eller havde en dårlig dag! Han var der også på de gode dage men ja mest på de dårlige... 

------------------------------------------------------------

Dette var så afslutningen på sæson 2! 
Sæson 3 starter her senere<3! 
Håber stadig i vil læse med??? 
Håber i har nyt denne sæson??? OG er frisk på en sæson 3??? 
- Lau<3<3<3

Livet med kendt bror (Sæson 1+2+3)Where stories live. Discover now