Kapitel 17- "Nu er det nok"

301 10 0
                                    

Stefan's synsvinkel. 

Der nu gået ca 1 uge og i morgen skal Cecilie tilbage på efterskolen<3, Pelle og jeg skal køre hende der hen og hjælpe hende med at få medicin osv ind på hendes værelse, ingen fra hendes efterskole ved at hun kommer så det bliver sjovt at se hvordan hendes venner reagere. 

Jeg sidder på mit værelse og tænker tingene igennem med mig og Emilie, hun er en rigtig sød pige men der er det minus ved hende at hun ikke acceptere min anden familie - Ped, Cille, drengene, mit band. 

Min tanker bliver brudt da min mobil giver en lyd fra sig, jeg tjekker den og ser det er en SMS fra Melissa?, i bedskeden er der et billede af Emilie og en fyr som kysser ret heftigt... Der fandt jeg ud af hvad jeg er nød til af gøre! - Slå op med Emilie! først acceptere hun ikke min anden familie og nu har hun været mig utro! jeg kan ikke klare hende lige nu! min følser for hende forsvinder ekstremt hurtigt. 

Jeg sender en SMS til Emilie og vil have hun skal møde mig i parken for jeg vil gerne slå op face too face så hun kan se jeg mener det! og at det ikke bare er en joke!. 

Jeg står og venter lidt men ser hende så komme mod mig med et stort smil på læberne! det er ikke til af se på! 
"Emilie der er noget jeg skal fortælle dig!" siger jeg og kigger alvorligt på hende,
"Ja min skat hvad er det?" siger hun og smiler som en ondsvag idiot! 
"Emilie jeg slå op! først acceptere du ikke min anden familie, Ped,Cille,drengene, Mit band! og nu har du været mig utro!" siger jeg hårdt! men jeg er ligeglad hun skal vide at jeg mener det her!. 
"hvis det er det du vil så fint nok!, mine følser for dig har altid været ægte men din anden familie er en trussel for mig!" siger hun og går!. 

Jeg ringer til ped og siger jeg kommer ud på sygehuset nu! hele vejen går jeg bare og smiler for jeg har det rigtig godt med at Emilie og jeg har slået op! og det er på en måde en lettelse for mig at vi ikke er sammen mere!. 


Livet med kendt bror (Sæson 1+2+3)Where stories live. Discover now