Kapitel 28 - Roskilde part 2.

234 5 0
                                    

Benjamins synsvinkel. (ikke rettet)

Det er nu anden sidste dag på roskilde! mads tog hjem i går da han havde drukket alkohol flere gange så han var sådan lidt stiv! men det er fint ingen af os andre drikker og har ikke gjort det siden vi kom!. 

Cecilie og jeg er stadig sammen<3 dog tager hun snart tilbage til efterskolen og efterlader mig på 10.klasses centeret i Køge... men det bliver fint nok! vi ses jo stadig i weekenderne<3. 

Lige nu spiller page four på orange scene og det er vi alle naturligvis oppe og se! vi har alle VIP armbon og kort så vi har mulighed for at få gode pladser ved den store scene plus at komme om bag i VIP hvor mange af dem som skal optræde er!. Når page four har spillet skal vi nok lige om og sige hej osv osv. 

Cecilies synsvinkel. 

Okay det går rigtig godt på roskilde men! det er da ikke fordi at jeg ikke kan mærke den medicin jeg stadig tager for lige som at gøre at et tilbagefald af kraften ikke kommer så hurtigt!. 

"Hej storebror" siger jeg da jeg krammer pelle, de andre får også et kram! Page four er min anden familie<3 og det vil de nok altid være?. Stefan er som en ekstra storbror for mig, Lauritz er som en far for mig(lyder underligt men han er virkelig omsorgsfuld), pelle er ja min rigtige storbror! og min bedste ven! og Jonas er min humør bombe! Virkelig! han er vildt sjov og virkelig sød! han ved lige hvordan han skal få mig til af grine og ved lige hvornår jeg magler gode råd osv! så jonas er nok lige efter pelle min bedste ven<3. 

Jonas's synsvinkel. 

Vi er bag scenen da Cecilie, Malia, Benjamin og Maria(laus søster) kommer hen mod os! vi står og snakker en del da Emilie Stefans eks kommer hen mod os med Anton fra cityBoys!!! altså ærligt jeg taber kæben! hvad fanden laver hun her?. Jeg prikker Stefan på skulderen og får ham til at kigge over mod dem. 

Stefan går der over og jeg kan se at han skal snakke med Anton! de går lidt væk og nu kan jeg godt regne ud at de holder øje med Emilie som allerede er gået hen til Ivan martinez som afviste hende! :)) og ja Emilie er kun ude på at blive berømt! og det kan hun kun ved at blive kærester med en kendt!. Jeg hader den pige af hele mit hjerte!!!!!!. 

Antons Synsvinkel. 

Stefan trækker mig til side! og begynder så at advare mig om Emilie! og da han er færdig med at advare mig får han mig til at kigge over mod hende og ivan! hun flirter helt vildt med ham! men han afviste hende!!! hahaha! okay den tøs er virkelig dum! jeg gider ikke en som kun vil udnytte mig og min berømmelse!. 

-- -- -- -- -- 

Okay ved godt at jeg sagde at der først ville komme nye kapitler op når jeg fik juleferie meeen lige i dag har jeg lige brug for at få mit fokus på noget andet<3 såå ja!<3 ikke mere sørgelig snak om hvad der sker hos mig lige for tiden!!!. 

Men håber virkelig i kunne lige dette kapitel? har brugt lige over 30 min på det<3 ps HVIS jeg kan nå det kommer der et jule kapitel den 24<3 men det er kun hvis jeg kan nå at skrive det og ligge det ud! ellers kommer det ud den 25<3. 

Jeg får juleferie på tirsdag den 20. så regner med at jeg starter stille op på min 7 kapitlers maraton når jeg en gang kommer hjem<3. Maratonet kommer til at gøre hen over julen<3. 

-Lau<3

Livet med kendt bror (Sæson 1+2+3)Where stories live. Discover now