11.DIO

84 19 17
                                    

19:00 - savršeno vrijeme za večeru sa svojim najbližima i ženom, koja vas je rodila, da bi vas i vašeg brata napustila, zbog pijanca koji ju je tukao.
Prava obiteljska atmosfera, osim što sam ja trenutno jedino Taniyu smatrao članom svoje obitelji, jer ipak ona nije kriva za to što su Jen i Obama (inače mu je pravo ime Dereck) pozvali gospođu Jasmine Granger a.k.a. osobu koju nemogu smisliti niti ću ikada moći da živi s nama.

" I Devone kako ti je u školi ? "  pitala je sa najočitijim lažnim osmijehom ikada i izazvala da moje oči naprave par krugova , a čelo se namršti.

" Odlično. " , uzvratio sam još lažnijim osmijehom i prostreljio ju pogledom.

Nakon toga više nije ništa rekla tako da se ugodna zagrobna tišina mogla nastaviti.
Čisto savršenstvo.

Ali, kao i obično ovakvi prekrasni trenutci ne traju dugo, jer mi ih uvijek mora netko uništiti, iako se navodno zalažu za to, da budem sretan. Mogu to slobodno objesiti mačku o rep.

,, Ima li neka posebna osoba koja te čini sretnim ? "  nastavila je sa majčinskim spikama, dok sam ja pogledom tražio neki oštri predmet, kojim bi si mogao prerezat žile. Bingo! Evo nekakvog noža tamo.

,, Aha. " , nezainteresirano sam rekao gledajući ju hladno , no ipak se na licima prisutnih pojavio smiješak, jer su očito pomislili kako sam našao svijetlo na kraju tunela , sreću u tugi , ljepotu u ružnom i takva slična sranja.

,, I smijemo li znati ime sretnice ? "  rekla je Jen sretno , pa sam joj gotovo progledao kroz prste iako je upravo vršila diskriminaciju nad homoseksualcima. Pa mislim možda je i sretnik.

,, Aha, naravno . Zove se Pedro i moj je dobavljač trave. " , bio sam na rubu umiranja od smijeha te sam se jedva susdržavao , no kada sam vidio njihova zaprepaštena lica počeo sam se toliko jako smijati, da me je trbuh zabolio.

,, Samo sam se zezao. " , govorio sam kroz smijeh polovičnu istinu, i pokušavao smiriti napadaje smijeha slične onima, koje bi imao nakon previše alkohola, samo što ovaj put glava nije boljela, kao da će se raspasti u komadiće , a i nije me ni peklo u grlu, kao što to biva nakon pijanih ludih provoda od višesatnog povraćanja.

Zvuk zvona odjednom je ispunio kuću tj . da se bolje izrazim njegova iritantna melodija mi je parala uši i činila me živčanim.

,, Ja ću otvoriti jebena vrata! "  samo sam ljuto rekao i naglo se ustao od stola čineći da moj stolac dobrano zastruže po parketu. Nitko nije ništa rekao, nego su me samo gledali, kao da sam podivljala čimpanza u zoološkom vrtu.

Živčano sam odstupao do vrata, i divljačkom ih brzinom otvorio; tako da uopće nisam stigao složiti bilokakav lažan smiješak, i sa čistom mržnjom u očima gledao sam u osobu pred sobom.

,,Bok?" rekla je tiho ,prebacivši svoj sramežljiv pogled na pod . Izgledala je nervozno, ja sam je učionio takvom, svojim psihotičnim ponašanjem .

,, Možeš me pogledati , neću te ubiti. " , govorio sam mirno, kao i obično i nadao se , da će pogledati napokon prema gore, jer iz straha, da joj ne otkinem glavu sa njezina mjesta nisam to htio ni pokušati.
Na svu sreću podignula je svoju glavicu, tako da sam mogao vidjeti njeno prekrasno lice, njene neodoljive usne i nevjerojatne čokoladne oči, koje su se sada sjajile od suza.

,, Oprosti." , zagrlio sam ju čvrsto stavivši svoju glavu na njeno rame.
Bilo mi je udobno tamo, jer je materijal kaputića, kojeg je nosila bio strašno mekan.
Njen ugodan miris škakljao je moje nosnice na pozitivan način , a moje srce je brzo kucalo toliko brzo , da sam se bojao da će iskočiti iz mojih prsa.

,, Boli me. " , uzviknuo sam patetično , toliko glasno da su nam tijela zadrhtala.

,,, Što te boli ? "  pogledala me u oči, brižno me pitavši . U tom trenutku znao sam, da je stvorena da me izlječi od svih sranja, koja su me svaki dan pritiskala od onih, kojima je moj život bio većinom satkan.

,, Boli me srce jer te nemam." , preokrenuo sam očima na svoj vlastiti izljev patetike, i svoje blijedo lice prekrio rukama, da se ne vidi crvenilo čiji je uzrok bio veliki sram.

Odjednom osjetio sam kako je stavila svoje tople ruke na moje i nježno ih maknula sa mog lica. Nisam joj se htio odupirati samo sam joj prepustio da me vodi , jer i da me vodila u smrt ja bi za njom pošao.

Odjednom njene usne su se našle na mojima , a moje ruke oko njenog tijela.

,, Da li te još boli ? "  upitala me nakon što smo se odvojili gladeći nježno moj obraz

,, Ne." , rekao sam ozbiljno , i učinio da na njenom licu osvane smiješak.

DevonWhere stories live. Discover now