5.DIO

145 19 4
                                    



Taman sam htio pozdraviti dečke, kad sam osjetio nečiju ruku na ramenu , samo sam se lijeno okrenuo, i susreo s najvećom rugobom na svijetu, i ne nisam mislio na moju profu iz tehničkog , nego na jednu "prekrasnu" mladu damu sa plavom kosom,  i smeđim očima . Izgledala je bijesno , no iz nekog nepoznatog razloga mene je to nasmijavalo,  te sam se skoro  počeo valjati od smijeha.

,, I šta ima ?"  opušteno sam pitao ,dok je njeno lice bilo, već odavno crveno, i vjerujem, da  je bila vrlo blizu tome, da eksplodira.

,, Ništa posebno očito , pa mislim već bi mi odavno izlajala sve . Zar ne, Čivavice?" smiješkao sam joj se jednim od svojih debinih osmijeha,  koje sam uvježbavao prošlo ljeto, kada mi je bilo dosadno.

,, Devone , prestani . Iritiraš me opako. " , samo je promrmljala kroz zube bijesno me gledajući.

,, Joj , nemoraš odmah biti živčana. Nisam ti ja kriv što si toliko uštogljena da te nitko neće jebat. " , preokrenuo sam očima , ali joj jezik nisam izbeljio,  jer koliko je bijesna mogla bi ga prerezat pogledom.

Odjednom našao sam se pritisnut njenim slabašnim tijelom o zid , te mi je naravno njen preagresivni parfem ušao u nosnice, i izazvao kašljanje.

,, Odjebi . Fino mirišem. " ,  samo me s gađenjem pogledala i preokrenula očima . Kokoška umišljena.

,, Samo ti sebe tješi. "  ,  kiselo sam joj se nasmiješio, i preokrenuo očima , na što je ona samo puhnula, i prošla si rukom kroz kosu.

,, Nismo ovdje kako bismo pričali o mom parfemu....." ,  počela je , no ja sam ju prekinuo :  ,, Koji je usput preogavan."

,, Okej , dobro, Dosta sad o tome. Vrijeme je da pričamo o drugim temama. " ,  rekla je ozbiljno i prijekorno me pogledala.

,, Tipa? Zainteresiran sam jako. " ,  zakolutao sam očima i pogledao u nju , postala mi je dosadna i to za nezamisliti. Dobit ću proljev ako ovako nastavi . Razmišljam o tome da si prerežem grkljan njenom ukosnicom.

,, Trebali bi smo popričati o Manimi. " , samo sam joj se nasmijao u facu na što je ona preokrenula očima.

,, Zašto o njoj ?"  pogledao sam ju ozbiljno sakrivajući svoju zbunjenost.

,, Želim da je se kloniš ! " radila je kružiće desnim kažiprstom po mojem ramenu i zamišljeno gledala u moje oči. Našla si je novu igračku očito.

,, Ne , ne prihvaćam tvoj prjedlog, ponudu ili što je već to ! "  ljuto sam ju pogledao,  i prostreljio pogledom,  kad bi to bar bio onaj ubojiti . Kad bi barem njeno tijelo omlitavilo i uz tresak palo na pod. Svijet bi napokon dobio svoj mir.

,, To nije niti jedno od toga , to je naredba. " ,  rekla je strogo gledavši me ravno u moje oči. Kuja bahata.

,, Hahah to ti je dobar vic . Odjebi. " ,  lažno sam joj se osmjehnuo , a onda odmaknuo njeno ogavno tijelo s mojega i krenuo napokon svojim putem .

Kuja ju rasplače, a onda neka je se ja klonim. Mislim nije Manima ništa rekla , ali pretpostavljam,da joj je je kujetina nešto napravila. Nema Giselle takta ni poštovanja prema nikome. Mogla bi ona i njena družina Manimu progutati u samo par sekundi . Nije ona stvorena za ovakav svijet, previše je nevina i neiskvarena. Nije kao mi obična đubrad nego osoba iznimna karaktera i duše.



Lektorove bilješke

Yo , ljudi ! 

Za ovaj tjedan sam gotova sa prebacivanjem i ispravljanjem ove pomalo čudne pričice pa vidimo se sljedeći tjedan ili za dva tjedna ovisno koliko će te biti ludi za ovime haha mislim iskreno mi svejedno po pitanju mene jer meni nije prob ispravljati sve to i kopirati.                                                      Ali , na primjer ako niste toliko ludi za time , ne moram toliko često i obilno objavljivati , no ako jeste mogu onda.

DevonDonde viven las historias. Descúbrelo ahora