Author's Note~About Demons

566 85 29
                                    

Και κάπως έτσι, τελείωσε αυτή η ιστορία.

Λίγα πράγματα για το τελευταίο κεφάλαιο + 1 διευκρίνηση.

Στις φράσεις που ήταν με πλάγια υπογραμμισμένα γράμματα (π.χ Αντέδρασες υπερβολικά Amelia) είναι φράσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενα κεφάλαια του βιβλίου από την μητέρα, το "αγόρι" της Amelia (aka τον άντρα με τον οποίο είχε μια πολυυ παράξενη σχέση), τον Issac (aka με αυτόν που έκανε σεξ) και το Dylan. Και γενικότερα ήταν κάποιες αναδρομές στο παρελθόν της πρωταγωνίστριας.

Αυτό που φανταζόμουν καθώς το έγραφα ήταν πως με κάθε σκέψη, με κάθε flashback, έκανε την κάθε κίνηση. Ουσιαστικά οτι την έκαναν να φτάνει πιο κοντά στο θάνατο. Και τέλος πάντων προσπάθησα να δημιουργήσω αυτή την εικόνα στον αναγνώστη. Τη σταδιακή αυτοκτονία. Βέβαια, δεν ξέρω αν το κατάφερα και για αυτό το λόγο ένιωσα την ανάγκη να το διευκρινήσω.

Λίγα πράγματα για το βιβλίο, εμένα και την Amelia:

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το βιβλίο ένα βράδυ του καλοκαιριού (νομίζω ήταν γύρω στης μια) και είχα πολλές ιδέες και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Έγραψα λοιπόν τις σκέψεις μου και αυτά που αισθανόμουν αλλά συνηδειτοποίησα πως θα έπρεπε να γράψω και μια πλοκή ανάμεσα σε αυτά τα συναισθήματα. Έτσι, δημιούργησα την Amelia. Η οποία αντικατρωπτίζει κομμάτια του εαυτού μου αλλά φυσικά, έχω προσθέσει πολλά πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εμένα. Για παράδειγμα, μπορεί μια μέρα να είμαι στεναχωριμένη επειδή έχω μαλώσει με τους γονείς μου και να θέλω να γράψω ένα κεφάλαιο. Θα χρησιμοποιήσω λοιπόν ένα "βασικό" συναίσθημα το οποίο μπορεί να είναι ο θυμός ή η αγανάκτηση ή η κούραση και μετά θα το χρωματίσω. Θα βάλω την Amelia να "νιώσει" αυτό που νιώθω σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Θα βάλω σάλστα στα συναισθηματά μου δηλαδή. (Καλά, εννοείται πως δεν γράφω μόνο όταν είμαι στεναχωριμένη, απλά χρησιμοποίησα αυτή την κατάσταση ως ένα παράδειγμα.)

Ευχαριστώ:

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν είναι αρκετά. Ευχαριστώ για τη στιριξή σας, ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σας που μου έφτιαχναν τη μερά κάθε φορά που τα διάβαζα, ευχαριστώ για το χρόνο που σπαταλήσατε για να διαβάσετε αυτή την ιστορία. Ευχαριστώ για την αγάπη σας.

P.s Ευχαριστώ και εσάς που μου δώσατε έμπνευση και motivation για αυτο το βιβλίο. Δεν μπορώ να πω ονόματα γιαί είστε όλοι αυτοί οι συγγραφείς, με τα υπέροχα βιβλία σας. Και τέλος, ευχαριστώ το #savewattpad.

Bye bye little monkeys.🐵 ❤

Demons~CompletedWhere stories live. Discover now