Capitolul 24

512 24 16
                                    

Lumina orbitoare pe care mi-o bagă în pupile mă readuce la așa zisa viață. Doctorul îmi zâmbește cu satisfacție si ma face sa suspin.

   — Încearcă să zâmbești și tu. Rostește doctorul cu o sclipirea stranie în privire, era una aparte, de parcă ar fi primit cel mai frumos dar.

Constat că gura mi-e așa arsă și imflamată nici macar nu o pot misca. Buzele îmi sunt mari și crăpate până la sânge iar durerea era de-a dreptu crunta.

   — Ai cam exagerat Clara cu această procedură, data viitoare, ah ce vorbesc, nu o să mai existe o data viitoare, ne descororosim de ea și o lăsăm să putrezească aici.

Femeia din spate corespunzătoare pentru felul în care sunt zâmbește triumfătoar mai ales acum că e laudata.

   — O să mă găsească, Derek, o să mă găsească. Repet în șoaptă pentru mine.

Lacrimile apar din nou și înghit cu durere la propriu un rând de salivă amestecată cu acid și sânge. Nu trebuia să plec de lângă el, primesc acum răsplata. Îmi privesc mâna dreaptă care este într-un fel de perfuzie, îmi ia sânge, asta  explică și moleșeala asta, mai e puțin și se umple un bidon de 2 litri iar deasupra mai stă un bidon de 2 litri atârnat.

Derek povestește;

Încă mă aflu în bar și bat din picior fără stare. Zack mi-a spus să stau aici ca în câteva ore mă rezolvă. Un grup de femei îmi tot aruncă priviri cu scântei, atenția mea e distribuită doar Nathaliei pe care trebuie să o găsesc.

În tot acel timp irosit în care l-am așteptat am vizionat și popularul videoclip al surorii mele cum se destrăbălase aseară într-un club alături de Amalia, e mai importantă distracția decât să-i întindă o mână de ajutor fratelui ei. O să trebuiască să port o conversație pe tema asta cu ea.

   — Amice, am reușit să obțin o locație, Marshall un verișor de al meu are o colegă la muncă numită Sophia și nu mai știu cum, îmi spusese numele întreg, crede-mă că nu l-am reținut. În fine, dânsa susținuse că a întâlnit o fată cu numele de Nathalia. Ea ar fi internat-o la acest spital unde i s-a interzis să o mai vadă. Fata e nebună, nu cred că e a ta.

Îi iau hârtia din mână cu numele spitalului și fără să-i spun ceva alerg ca un nebun către mașină la cum o știu ea este. Pornesc cu viteză și mă folosesc de gps care îmi spune că fac o oră până la spital. Îmi las capul sprijinit în pumn și claxonez pe toți retardații care conduc cu viteza minimă.

Rebecca povestește;

(În urmă cu 10 ore)

   — Încă un shot! Îi comand bărbatului chipeș de la bar căruia îi fac un semn cu mâna.

Bărbatul umple păhărelele micuțe cu băutură spirtoasă pe care o înghit dintr-un foc și mă privește cu șarm. Amalia se urcă pe scenă și începe să danseze erotic făcând rost de un microfon de nu pot să-mi dau seamă de unde.

   — Hai frumoaso! Mă arată cu degetul și aplauzele bărbaților apar, strigând la unison să o fac.

Refuz imediat cu un gest al mâinii și sunt luată prin surprindere de un grup de femei petrecărețe care mă împing spre scenă. Fără cale de întoarcere și neputând să o refuz pe sora mea care se simte în extaz după atâtea dansuri de una singură, urc cu nesiguranță.

   — Dj, melodia Rihanei - Love on the brain, te rog!

Băiatul nu mai mare de 19 ani îi face cu ochiul și pune melodia favorită a Amaliei care făcu o plecăciune spre el în semn de mulțumire. Amalia începe să se miște din șolduri și mă împinge, provocându-mă să dansez. Încep să mă legăn și după îmi las capul pe spate, simțindu-mă în largul meu.
Știam eu că Amalia e alegerea mea corectă.

   — UUUUU! Țipă Amalia în microfon și lumea începe să ridice din mâini și să urle.

Încep să mă mișc asemenea prietenei mele și încep să privesc împrejur, ochii îmi rămân către imaginea lui Samuel care mă privește cu un zâmbet încântător pe buze, e deajuns să clipesc că el dispare în mulțime, e doar în mintea mea. Aud un sunet surzitor, luminile se mișcă pretutindeni cu rapiditate.

(Momentul actual)

Îmi pierd controlul asupra minții și a trupului și ajung să mă trezesc într-un pat dezbrăcată, acoperită doar cu un cearșaf alb. Bărbatul încă doarme și mă ridic ca arsă, îmbrăcându-mă rapid. E bărbatul de la bar, unde căcat mă aflu și cum de Amalia a putut permite să mă piardă așa?

Îmi iau telefonul în mână și întru pe profilul meu de facebook și sunt șocată când mă trezesc etichetată de site-ul oficial al barului care a postat un videoclip în care dansez vulgar în mijlocul clubului și mai sunt și acele poze de pe scenă. Mă uit de curiozitate la persoanele care au vizualizat videoclipul și spre ghinionul meu îi găsesc și pe Samuel pe listă alături de fratele meu.

Văd că mi-a trimis și un mesaj acum o oră. Îl deschid cu lacrimi în ochi, am dat-o în bară rău de această dată.

   Mulțumesc pentru ajutor, Rebecca, a fost mai benefică o seară în care te-ai dat în spectacol părând ridicolă decât să vi să mă întâlnești, mulțumesc încă o dată. Apropo, tipul cu care te-ai culcat este însurat și are doi copii.

Îmi las capul pe braț pufnind în lacrimi, o omor pe Amalia. Și mă tem că Samuel nu va rămâne singurul dezamăgit, mai e și Derek împreună cu Cassandra. Clar, am făcut cea mai proastă alegere.

Nathalia povestește;

Mă aflu încă aici sub perfuzii, mă simt mai rău ca niciodată și toată această durere mi se urcă până la cap. Tâmplele îmi zvăcnesc din pricina durerii, iar fundalul camerei este încețoșat, este frig în cameră, au dat drumul la aerul condiționat de câteva ore și sunt bocnă.

Nu pot să-mi dau seama ce mă doare cel mai tare, efectiv mă dor toate. Nu mă pot mișca, simt cum încep să mă sting, viața se scurge în mod lent din mine. Nu am scăpare, soarta mi-e pecetluită să-mi dau duhul aici, de una singură. Ochii îmi sunt umflați de la plâns și obosiți, nu mai am voce, nu mai pot vorbi.

Ușa se deschide, cealaltă asistentă căreia nu i-am făcut nimic apare în raza mea vizuală și îmi ia sângele. Ține în mână un cuțit de vânătoare pe care mi-l așează la gât și îl plimbă spre piept.

   — Fă-o! Mă forțez să mă poată auzi, femeia îl urcă către obraz.

   — Pari deshidratată! Decretă ea și îmi face o tăietură adâncă pe jumătate de față.

Icnesc de durere și aceasta îmi apucă părul în pumn și îmi scufundă capul în apă sărată pentru câteva secunde. Tușesc înfundat simțind apa intrăndu-mi în nas și provocându-mi durere tăieturii de pe obraz. Imediat mă bagă din nou fără să apuc să trag aer în piept. Tușesc într-un mod dureros din gâtul ars.

   — Femeia pe care ai ucis-o era o bună prietenă! Am să te fac să regreți înzecit crima.  Vocea îi este însiropată în venin.

Încep să rag de durere, exteriorizăndu-mă și îmi simt trupul extenuat în urma a toate acestor metode sadice de tortură. Știu că am greșit, o am pe constiință și consider că are dreptate, primesc ce merit, sunt o criminală. Una care merită pedepsită pentru păcatele ei.

Sunt smulsă de pe acea masă și mâinile îmi sunt strânse într-o pereche de cătușe de o țeavă de metal de jos. Aud foșnete în spate și nu după mult timp, simt lovitura puternică a unui bici pe spate care îmi rupe carnea.

   — Urmează joaca, nu leșina din nou!

———

La media e o asistentă.

 

  

Vampirul fermecător 2 ( Completă ) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum