《1》

48 2 0
                                    

Cleopatra

"Nem vagyok szent, de a szívem őszinte."

Szerettem Danielt, szerettem de ez csak egy múló állapot volt. Mikor leültünk megbeszélni a dolgokat egyet értett, már ő sem szeretett.

A nyarat nélküle töltöttem legjobb barátnőmmel Mirhaval. Már 14 éve ismerem és barátságunk megrendíthetetlen.

Persze Dani-vel barátok maradtunk. De azt hiszem jobb nélküle.

Ma szeptember 1-je van, ma kezdődik a 11.-es évünk. Mondanám, hogy izgulok, de minek, 3 év alatt semmi izgalmas nem történt velem a suliban.

Reggel hat van. Kikelek az ágyamból, bevánszorgok a fürdőbe. Úr isten. Szörnyen festek, gyorsan felcsatolom a hajam, majd hideg vízzel megmosom az arcom. Máris jobb, egy fokkal. Megcsinálom reggeli rutinom, majd feldobok egy kis alapozót, korrektort, és szempillaspirált. Majd következhetnek a hosszadalmas procedúrák, megfogom a szemöldökporom és kitöltöm szemöldököm hiányos részeit. Majd jöhet a szám, ugyanis tudni illik én már egy éve mindennap vörös rúzst használok, kivéve persze ha otthon vagyok.

Hajamat leengedem és hagyom, hogy világos szürke fürtjeim laza hullámokban keretezzék arcomat.

Szekrényemhez sietek, kiveszek egy fekete farmert és egy fekete garbó pólót. A pólót betűröm nadgrágomba. Nem vagyok vékony, ikább molett alkat, de én szeretem magam, mások is elfogadnak.

Lesietek a lépcsőn, anyukám ilyenkor már dolgozik. Apukám elhagyott minket mikor kicsi voltam.

Elveszem az asztalról a pénzt amit anyu ott hagyott nekem, majd felkapom a fekete adidas cipőm és a fehér bomber dzsekim.

Mikor kilépek az ajtón, megpillantom legjobb barátnőmet. Nem futok felé, mert könyörgöm nem egy nyálas tini filmben vagyunk. Különben is tegnap találkoztunk. Azért mikor mellé érem megölelem.

-Szia Cleo!-ma is tökéletesen fest, egy egyszerű farmer egy babarózsaszín "squad goals" feliratú póló és egy khaki színű kabát van rajta és a kedvenc fehér adidas cipője.
-Szia Mirth, jól festesz ma!-világos barna haja egyenesen hullik vállaira, száján nude rúzs pihen.
-Te sem panaszkodhatsz.-egész életemben megszenvedtem az alakom miatt, persze az önbizalmat adott, hogy barátom lett. De most igazából csak éldegélek a testemben.

Eközben, úgy elrepült az idő, hogy már a suli előtt álltunk.

Az udvaron klikkekbe tömörült a nép. De nem azok a tipikus filmbeli lúzer, menő klikkek voltak hanem csak a baráti társaságok különültek el. Mikor megpillantottuk a mi baráti körünket, nyomban feléjük vettük az irányt. A mi baráti körünk eléggé szűk volt, én, Mirtha, Daniel, Lola aki egy fekete lány elsőben költöztek ide azóta nagyon jóban vagyunk, és van még Jordan aki egy éve költözött ide Dániából.

Szóval elindultunk feléjük.

-Sziasztok!-köszöntünk összhangban barátnőmmel.
-Sziasztok!-harsant fel a válasz többiektől.
-Mi a téma?- érdeklődtem, mivel láttam, hogy valamit nagyon beszéltek.
-Nem is hallottad?-kérdezte Dani-Új diák érkezett az osztályba, Marcus-nak hívják, ott van. Éppen Dorothy-t falja.-mutat rá Dorothy-ékra.

Eddig észre sem vettem. Leszáll Doroty-ról mert a lány a fülébe súg valamit. Erre fordul, szőke haja van és kék szeme a távolból csak ennyit látok.

-Mi kellene dagika? -bumm és ez szó a lelkemig hatol, de erősnek kell lennem, nem szabad engednem a fájdalomnak. Látom, hogy barátaim védeni készülnének de megelőzöm őket.
-Csak azt bámultam, hogy milyen szánalmas, hogy már az első nap  a suli ribancának a szájában turkálsz.- barátaim szemében büszkeséget láttam.
-Figyelj, hogy beszélsz Cleopatra-vinnyogja egy kísérteties hang.
-Szerintem, tudod hogy igazam van Dorothy, a fél suli végig ment rajtad.-a csaj csak elképedve bámul.
-Ide figyelj édesmézes, nem kell féltékenynek lenned ha akarod te is megkaphatod ezeket az ajkakat, legalább lesz mit gyúrnom szex közben.- itt betelt a pohár, oda mentem elé és kezem csattant az arcán, de az önelégült kép még mindig ott virított a pofáján.
-Tudod mit gyúrogassál, a farkadat otthon egyedül.-ennyit mondtam, majd vissza sétáltam a többiekhez. Mindenki elégedetten nézett rám. Ekkor támadt egy ötletem.
-Elmegyünk ma a határnál lévő elhagyatott elmegyógyintézetbe?....

Remélem tetszett ez a rész, puszi K.

Two MoodsWhere stories live. Discover now