Daryle!!

225 15 5
                                    

Ráno jsem se vzbudila a naproti mé postele byl stolek a na něm snídaně. Protáhla jsem se a rozhlédla se po místnosti. Nikdo nikde. Pomalu jsem se přiblížila ke stolku. Na talíři byla vajíčka a okurky s chlebem. Rozeběhla jsem se do koupelny a umyla si obličej. Učesala jsem si vlasy a nechala jse volně vlát. Snědla jsem snídani a pak jsem si vyčistila zuby. Pod talířem byl vzkaz.
,,Čekám venku zlato.
Negan"
Přečtu nahlas. Vezmu si na sebe předem připravené věci od něj.

 Vezmu si na sebe předem připravené věci od něj

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

(Bez šípůkrok






Seběhla jsem dolů cestou kterou mi ukázal Negan. Stejně ho nenávidím!! Vyšla jsem ven a do očí mě udeřilo slunce. Musela jsem si zakrýt oči abych něco viděla. Stál tam Negan a ten blond týpek. ,,Princezna přišla" usmál se blonďák. Ukázala jsem na něj prostředníček a místo abych šla po schodech jsem seskočila ze zábradlý. ,,Horolezec" usmál se pro změnu Negan. Stoupla jsem si proti němu ,,A co závidíš?" řekla jsem posměvačně. Přistoupil ke mě blíž. Tak že jsme se dotíkaly nosy. ,,Holka nebuď drzá"pošeptal mi. Odstoupila jsem od něj krok. ,,Tady máš kočko" podal mi Negan luk a toulec se šípy. ,,Ty mi věříš?"zeptala jsem se. ,,Ano"usmál se . Bylo mi jasný že ví že ho nezabiji. Chytl mě za ruku a táhl mě za auto tak aby nás nikdo neviděl ,,Dwighte hlídej" řekl a mrsknul semnou o náklaďák. Přistoupil ke mě a rty se mi otřel o ty mé. Strčila jsem do něj a utíkala. Po cestě jsem začala brečet. Vyběhla jsem po schodech nahoru a zamkla se. Spadla jsem do postele a brečela. Myslela jsem na Daryla. Na tu chvíli v náklaďáku na to slovo ,,Miluju " . Neměla jsem se mu vydávat. Někdo zaklepal a já ztichla. ,,Lucy tady Sherry"zašeptala a ja opatrně odemkla. Rychle vběhla dovnitř a zamkla. Objala mě . ,,Je mi to líto" šeptala. ,,Varovala si mě"řekla jsem a utřela si slzy. ,,Ukážu mu co jsem zač" řekla jsem a Sherry se usmála. Odemkla jsem a seběhla ze schodů. Kopla jsem do dveří co vedou ven. Vytáhla jsem šíp a střelila ho do ptáka co letěl nad Neganem. Spadl mu před nohy. ,,Takhle se mi líbíš zlato'' řekl a usmál se. ,,Do prdele neříkej mi zlato!!" zakřičela jsem jak jen jsem mohla. Přistoupil ke mě ,,Neurčuj pravidla Lucy" řekl. Plivla jsem vedle něj. Rozmáchl se a dal mi facku. Podívala jsem se na něj. Chtěl mi dát další ale já jeho ruku chytla a odhodila jí. Vzal mojí tvář do ruky a políbil mě. Slyšela jsem jak bouchly dveře. Snažila jsem se ho odstrčit a konečeně se mi to povedlo. Odrazila jsem ho ,,Co děláš ty blbe" zakřičela jsem na něj. Usmál se a já jsem se otočila. Ve dveřích stál Daryl. Z oka mi vyplula slza a já se rozeběhla po schodech k místu kde byl Daryl. Chtěla jsem ho obejmout , ale někdo mě zezadu chytl. ,,Ne Daryle!" zakřičela jsem. Ten někdo byl Negan poznala jsem to podle kožené látky. Brečela jsem a křičela. Daryl se chtěl vytrhnout ale Dwight ho držel. Tekli mu slzy. ,,Nezapomenu" řekla jsem naprosto vyčerpaná. Křičela jsem a trhala se Neganovi z náruče. Daryla odvedli . Negan mě pustil. Kolenama jsem dopadla na tvrdou zem. Ruce jsem si dala na oči. A brečela jsem. Negan ke mě přistoupil a klekl si, objal mě. Nečekala jsem to. ,,Ššš no tak máš na lepší" řekl. V tu chvíli jsem ho od sebe odstrčila, stoupla jsem a zakřičela jsem na něj ,,Jako tebe?" zakřičela jsem a on jen kývl. ,,Nesaháš mu ani po kolena" zakřičela jsem a rozeběhla se do budovy. Utřela jsem si slzy a vběhla dovnitř. Otevřela jsem do svého pokoje a zamkla. Doběhla jsem udýchaná k zrcadlu. Svlékla jsem se a vlezla do horké vany. .................... 

The Walking Dead- Začátek (POZASTAVENO)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora