~37~

650 64 16
                                    

Skip seuraava päivä

Me tultiin jo tänään aamulla, jokin aika heräämisen jälkeen Justinin luo, koska mä kinuin päästä hänen kotiin kun omani oli niin tylsä. En oikein tajua itseäni siinä asiassa koska meidän kämpät oli samankokoiset eikä niissä mitään valtavaa eroa ollut. Kunhan vaan sijaitsivat eri paikoissa.

"Kulta, voinko mä ajaa joku päivä sun autoa?" Mä kysyin ja nojasin Justinin kylkeen. Tämä katsoi mua virnistäen ja laski puhelimensa sohvapöydälle.

"En tiiä uskallanko antaa sun koskea siihen. Se ei ollut mikään halpa kulkupeli" hän sanoi vitsikkäästi ja mä löin tätä käsivarteen.

"Jos sulla kerta oli varaa ostaa se nii kai sulla on varaa korjauttaa se" sanoin ja naurahdin.

"No, etköhän sä sitä voi kokeilla" hän myöntyi lopulta ja mä pussasin tätä poskelle.

"En sitten sano takuuseen että se pysyy ehjänä" vitsailin ja me molemmat naurettiin.

"Pitäisi varmaan joka tapauksessa myydä jossain vaiheessa" Justin sanoi tyynesti ja mä kurtistin kulmiani. Mihin hän tarvitsee sellaisen summan jonka autosta saisi. Eikö hänellä pitänyt olla miljoonat lompakossa.

"Mihin sä tarviit niin paljon rahaa?" Mä kysyin ja Justinin ilme muuttui heti kun hän tajusi mitä meni sanomaan.

"No, jos en kertoisi alkaisit taas änkyttämään, joten kerron nyt sitten heti. Mulla on kyllä tarpeeksi rahaa elää, mutta tarviin lisää että voin maksaa muutaman jutun" hän sanoi ja hymähti huolettomasti.

"Mutta miksi sä tarvit niin paljon? Tostahan saa monia tonneja" mä jatkoin ja Justin huokaisi. Varmaan ärsyttävää kun tyttöystävä ei jätä mitään asiaa yksityiseksi. But that's just who i am.

"Parin vuoden takaisia maksuja. Ajattelin maksaa ettei tuu kytät ovelle. Ethän säkään sitä halua? Eli eikö ole parempi että mä myyn auton, maksan mitä pitää ja ostan sitte vaikka samanlaisen pärinämopon ku sulla" hän sanoi ja kietoi kätensä mun ympärille. Mä olin kyllä edelleen vähän pihalla.

"Mit-" yritin aloittaa mutta lause jäi sikseen.

"Stop, sun ei tarvi tietää mitä mun pitää maksaa, koska ne on yksityisasioita, mutta älä luulekaan että mä jotain laitonta olisin tehnyt" Justin sanoi päättäväisesti ja vastasi samalla juuri siihen kysymykseen jonka olin aikonut kysyä. Mä vaan nyökkäsin ja hymyilin pienesti. En jaksanut alkaa vääntää taas riitaa tästäkin asiasta joten jätin kyselemisen sikseen vaikka asia jäikin vähän painamaan takaraivoon. Nojailin ilman huolen häivää Justinin kylkeen ja tuijotin mustaa telkkariruutua, ja tajusin että meillä on melkein täysin samanlaiset olkkarit.

"Mulla on nälkä" sanoin ja nostin päätäni niin että näin Bieberin kasvot. Tämä hymyili mulle enkelihymyllään.

"Keittiö on tossa viiden metrin päässä" hän sanoi ja mä nyökkäsin. Nousin sohvalta ja suuntasin hänen jääkaapille. Herra itse alkoi selaamaan puhelintaan. Avasin jääkaapin oven, ja totesin sen olevan samanlainen kun mulla. Aina tyhjä.

"Millon sä oot viimeksi syönyt kotona?" Kysyin ja naurahdin samalla kun suljin kaapin oven.

"Siitä on kyllä vähän aikaa" Justin vastasi ja mä pyötäytin silmiäni. Katsoin toiseen kaappiin keittiötasojen yläpuolella, ja siellä oli joku vaivainen muropaketti ja pähkinöitä.

"Ei näistä saa mitään aikaan" valitin samalla kun kävin kaappeja yksitellen läpi ilman tulosta.

"Tyttöjen kuuluis osata laittaa sapuskaa. Alahan tehdä jotain" kuului Justinin ääni ja naurahdus päälle.

Obsessed with bad boys - JB ✔️COMPLETEWhere stories live. Discover now