~10~

884 59 13
                                    

22.4
Aamulla taas se sama rutiini. Suihkuun, laittautumaan, nopea syöminen ja ulos. Mopo parkkiin, mäki ylös, ovesta sisään ja ulkovaatteet naulakkoon. Damn life is easy.

Heti näin alkajaisiksi, heitin laukun olalleni, otin sieltä paperinipun jonka Justin mulle eilen antoi, ja lähdin se kädessäni kansliaa kohti. Matkalla sain vastaani yllättävän monta moikkaavaa tyyppiä, heistä juuri ketään en edes tuntenut mutta moikkasin vaan takaisin.

"Justin pyysi mua tuomaan nää tänään" sanoin ja tyrkytin papereita maikalle. Tämä vain katsoi mua nenänvarttaan pitkin mietiskelevästi.

"Mitä niissä on?" Se kysyi.

"En mä tiiä, ei ne oo mun papereita" vastasin ja edelleen työnsin papereita tälle muttei se niitä ottanut.

"No, okei" tämä viimein sanoi ja otti pinon papereita käteensä. Mä huokaisin huomaamattomasti helpotuksesta. Käännyin jo lähteäkseni mutta maikka kerkesi vielä pysäyttämään.

"Menetkö Justinin kanssa vuosijuhlaan?" Tämä kysyi ja pysähdyin niille sijoilleni samalla taas tämän suuntaan kääntyen.

"En" sanoin kylmänviileästi enkä väräyttänyt ilmettäni.

"Aijaa, kunhan ajattelin, te vietätte paljon aikaa yhdessä" tämä sanoi samalla kulmiaan kohottaen kuin yrittäisi vihjata jotain.

"Jaa" sanoin ja olin taas lähdössä mutta edelleen liian aikaisin.

"Kenen kanssa sitten menet, voisin jo laittaa nimet ylös" maikka sanoi ja kaivoi puhelimensa taskustaan.

"Carlislen kanssa" vastasin ja odotin kiltisti kunnes maikka näytti saaneen nimet ylös, ja suuntasin kolmatta kertaa ulos, ja viimein pääsinkin.

Suuntasin samantien solubiologian kaksi peräkkäistä seuraavaa tuntia kestävälle kurssille, ja olin vähän myöhässä, kiitos sen maikan.

Että vihaan solubiologiaa, biologiaa ylipäätään. Onneksi sain istua Carlin vieressä, ja koska me molemmat vihattiin sitä oppiainetta, ja oltiin muutenkin levottomia, me häärättiin kaikkea turhaa koko tunti. Kynän pyörittelyä, peukalopainia, tuijotuskilpailua, vihkoon rivojen alapää vitsien kirjoittelua ja mitä niitä nyt olikaan. Silti kaks tuntia tuntuivat taittuvan matelevan hitaasti.

Päivän toiseksi viimeisellä tunnilla oli mulla hyppäri, mutta eipä ollut Carlilla tai Islalla, joten kiva sitten istua jossain käytävällä tunti yksin. No, enköhän selviäisi.

Istuskelin ilman häiriötekijöitä yhden käytävän sohvalla, kuulokkeet päässä puhelin kädessä ja laukku vieressä. Korvanapeissa soi jokin ehdotettu kappale, enkä vaivautunut vaihtamaan sitä omaan lemppariini. Selailin instaa, ja tykkäilin kuvista sen enempää miettimättä.

Justinilla oli yksi uusi kuva. Lisätty kaksi tuntia takaperin. Siinäkin jo monia kymmeniä tonneja tykkäyksiä, vitun ig feimi, mutta toisaalta kuvassa ei ollut valittamista. Valaistus osui mukavasti armeijakuvioiseen takkiin, supreme pipoon ja vaaleisiin hiuksiin. Kuvatekstiä ei ollut, mutta sijainniksi oli asetettu Atlanta, Georgia. Joko hän ehti sinne saakka.

30.4

Tämä kuukausi lähenee loppumistaan ja samoin tekee lukuvuosi. Onneksi, koska olen totaalisen done koulun kanssa.

Oli perjantai, ja viimeinen tunti käynnissä. Meijän piti tehdä jotain ryhmätyötä, ja jouduin kahden tuntemattoman tytön kanssa saman ryhmään, joten he puhuivat, mä olin kirjurina macbookille. Tunti oli taas vaihteeksi harvinaisen tylsä, ja olin suurimman osan ajasta omissa ajatuksissani puhelimellani.

Obsessed with bad boys - JB ✔️COMPLETEWhere stories live. Discover now