Capitolul 7.

21 4 1
                                    


La ora 8 era petrecrea de Craciun. Mai aveam 2 ore sa ma pregatesc. Intalnirea romantica a lui Freddy si Darcy incepea in acelasi timp cu petrecerea noastra asa ca si ea voia sa ocupe baia si sa se pregateasca.

„Eu intru prima!" spune si incepe sa fuga spre usa baii.

„Nu prea cred!" zic si sar peste patul ei si ajung prima in baie. Ii scot limba si inchiu cu cheia ca sa nu ma deranjeze.

Imi fac un dus rapid si incep sa imi ondulez parul. Mi-am pus o multime de machiaj pe fata si am iesit din baie infasurata cu un prosop.

Darcy imi scoate limba si intra grabita in baie. Imi pun pe mine rochia pe care am cumparat-o cu o zi inainte si ma privesc in oglinda. Aratam uimitor! Multumesc, Darcy!

M-am incaltat cu o pereche de tocuri negre si eram gata. Mai aveam inca 20 de minute pana incepe petrecerea asa ca m-am trantit in pat si l-am sunat repede pe tata.

„Buna, scumpo! Ce faci?" ma saluta el bucuros de la celalalt capat al telefonului.

„Bine, tata. Tu?" inteb incepand sa imi rod unghia de la degetul aratator.

„Bine. Azi am fost la club si am jucat golf toata ziua. A fost foarte relaxant."

Tata nu a mai fost la club de mult timp. Mama mereu spunea ca pierde timpul jucand ceva asa de plictisitor. Acum ca ea nu mai e o sa poata sa faca tot ce ei ii placea si poate ca o sa ii placa sa fie liber si sa ia singur deciziile ce il privesc. Devine mai rau.

„Ma bucur!" zic, dar tot raman ingrijorata. „Eu acum merg la o petrecere de Craciun, aici, la hotel." Il anunt.

„Minunat! Sper sa te distrezi!" imi ureaza si rade usor. „Ai crescut asa de repede. In cateva saptamani o sa ai 18 ani." Zice nostalgic si ichid ochii lasandu-l sa continue „Imi e dor de anii cand erai mica si eu si mama ta te scoteam in fiecare zi in parc." Spune si imi vine sa plang.

Iar mama. De ce trebuia sa o adauge in conversatie? Atunci cand eram bebelus parintii mei erau impreuna de doar cativa ani asa ca se iubeau incredibil de mult. De atunci lucrurile s-au cam schimbat.

Nu stiam cum sa inchei tacerea ciudata asa ca i-am spus ca Theo bate la usa. Mi-am luat ramas bun de la el si am sters repede lacrima care imi cursese pe obraz.

Darcy a iesit din baie cu o rochie verde-smarald care stralucea pe ea si a facut o pirueta. Arata superb. Freddie era un norocos ca o are pe ea doar pentru el. O iubeam pe Darcy incredibil de mult si eram atat de fericita cand ea era fericita.

Am imbratisat-o strans si a plecat, lasandu-ma singura. M-am m-ai privit odata in oglinda si am iesit si eu din camera, ducandu-ma in fata camerei baietilor. Am batut la usa si am auzit cateva injuraturi de pe partea cealalta pana cand usa s-a deschis brusc.

„Hey!" zambesc timid in fata lui Gail. Purta o camasa albastru inchis care se potrivea perfect cu rochia mea. Tinea in mana o perie si avea parul ciufulit. M-a analizat din cap pana in picioare de cateva ori si apoi si-a ridicat ochii spre mine.

„Buna! Nu sunt gata, dupa cum vezi." Imi zice si rad usor intrand in camera. Peste tot erau haine aruncate si obiecte la intamplare. Numai un pat era facut si puteam sa pun pariu ca era al lui Freddie.

„Cine e?" tipa Theo din baie si iese pe usa. Se incheia la camasa sa neagra si cand m-a vazut a zambit. „Arati uimitor!" zice intr-o voce pitigaiata si incepe sa topaie, exact cum ar face Darcy. Am ras amandoi si apoi l-am ajutat sa isi aranjeze camasa pe el.

Am coborat toti in lobby unde erau o multime de oameni care se agitau sa intre in restaurant. Inauntru totul era aranjat, auriul si rosul fiind peste tot. In mijlocul incaperii era un brad de Craciun impodobit cu globuri imense si mult prea mult sclipici. Cadouri erau peste tot la baza acestuia si am vazut cele doua pachete rosii care aveau cadourile baietilor inauntru.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 09, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Together in ThisWhere stories live. Discover now