Capitolul 4.

28 3 0
                                    



„De ce te holbezi, papusa?" intreaba fata cu care se saruta Gail.

Nu stiam ce sa raspund. Adica ce naiba as putea spune fara sa ma fac de ras in fata lor. Gail s-a intors cu fata la mine si parea surprins sa ma vada holbandu-ma la el si o tipa straina cum isi ling plamanii unul altuia.

„Dakota?" intreaba el parca sa se convinga ca sunt eu. E adevarat ca lumina nu era prea buna aici si mi-a luat si mie cateva secunde sa imi dau seama ca este chiar el, dar era imposibil ca el sa nu fi recunoscut rochia mea paietata si lucitoare.

„S-s... Scuze. Nu am vrut sa va intrerup." Ma scuz si dau sa plec.

„Stai, nu pleca." Imi striga Gail.

Cat ma indepartez o aud pe tipa cum il intreaba indignata cine naiba eram eu, dar incerc sa plec cat mai repede de acolo.

Reintru in multimea clubului si respiratia mi se ingreuneaza. Trebuie sa ies sa aiau niste aer.

Ma indrept spre iesirea clubului cand Jake se pozitioaneaza in fata mea si se apleaca spre urechea mea cat sa il aud cand imi vorbeste.

„Aveai de gand sa pleci fara sa iti iei adio de la mine, trandafirule?" intreaba si pentru o secunda uit ca i-am zis ca ma cheama Rose.

„Aveam nevoie de niste aer. Aveam sa ma intorc." Ii explic.

„Atunci pe mine ma gasesti la bar cu un pahar de Cosmo, asteptandu-te." Imi sopteste si imi saruta coltul gurii.

Ma bucur ca nu s-a oferit sa ‚ia o gura de aer' cu mine pentru ca chiar nu as fi vrut sa il refuz.

Trec pe langa cei doi paznici si ma asez pe trotuarul strazii, putin mai incolo de sirul de oameni nerabdatori sa intre.

Faptul ca l-am vazut pe Gail cu alta fata m-a facut sa ma simt doar ca o fraiera. Atunci cand l-am vazut prima data acum cateva ore evident ca m-au izbit sentimentele inapoi, dar nu credeam ca atunci cand o sa il vad cu alta fata ma vor face sa vreau sa o strang de gat si sa ii tip ca este al meu. El nu m-a placut niciodata, dar tot simt acea dorinta de a il tine in brate si a stii ca e doar al meu si nimeni altcineva nu il atinge.

Imaginea noastra stand imbratisati in patul meu mi-a facut stomacul sa se stranga si simteam lacrimi usturatoare cum mi se adunau in ochi.

Mi-am strans pleoapele cat de tare am putut si am expirat in frustrare. Gail este la facultate. Are 22 de ani la naiba, sigur s-a culcat cu o gramada de fete pana acum. La dracu, poate are si o iubita pe care o rasfata dimineata cu saruturi dulci si are grija deea de parca ar fi din sticla. Poate doar se prostea cu fata aia si doar era putin prea beat ca sa isi aminteasca de frumoasa pe care o are inapoi in NYC si il asteapta la caminul facultatii.

Gandul mi-a sarit de la presupusa iubita a lui Gail la o amintire dureroasa de cand aveam 14 ani.

Eu aveam planuri sa dorm la Darcy intr-o seara de weekend cand parintii ei erau plecati din oras cu afaceri. S-a dovedit ca Gail urma sa dea o petrecere cu toti prietenii lui din liceu.

Freddie fusese si el invitat, dar nu facea decat sa stea cu mine si Darcy pe canapea in timp ce ne uitam la toti ceilalti adolescenti cum dansau si consumau sticlele de bautura scumpe ale unchiului Harry. Atunci nu erau inca impreuna, dar aia fusese seara in care urmau sa aiba primul sarut. Aia a fost o seara magica pentru ei, dar nu si pentru mine. Pe la miezul noptii mi se facuse sete asa ca ma decisesem sa imi iau o doza de Cola din bucatarie.

Cand am ajuns acolo nu era decat Gail in incapere. El stia deja ce simt pentru el, dar nu se jucase decat verbal cu mine pana atunci. In noaptea aia a fost si primul nostru sarut.

„Ce faci aici, micuto? Nu iti e frica ca o sa vina vreaun baiat si te vei indragosti de el? O stai, deja esti indragostita.... de mine!" zice seducator si se apropie de mine. Pentru un copil de 14 ani stiam deja tot despre actele sexuale si romantismele dintre adolescenti asa ca stiam ca nu e un semn bun cand mi-a mangaiat gatul cu palma sa. „Desi nu pot sa zic ca ma deranjeaza sa am o frumoasa dupa mine." zice si se apropie de mine. Imi atinge usor buzele si imediat ce realizez ce se intampla inghet in loc. Evident ca asta imi doream, ca el sa ma iubeasca inapoi, dar nicioadata nu credeam ca o va face si ca ma va saruta.

Sarutul s-a adancit si eu am inceput sa ma dezghet si sa il sarut inapoi.

Dupa ce ne-am desprins unul de altul el a ramas cu mana sub barbia mea.

„Poate imi place cam prea mult." Imi sopteste in ureche.

Pupilele mele se dilatasera si tremuram usor sub atingerea lui. Chiar se intampla. „Sau poate nu." Rade si imi impinge capul in sus cu degetele lui.

Se indeparteaza si urmatorul lucru se intoarce spre bautura pe care si-o pregatea si toarna un praf alb in ea.

Jennifer – iubita lui la momentul acela – intra in bucatarie impleticindu-se la el si il saruta apasat pe buze.

Eu inca stateam impietrita in mijlocul bucatariei. Jennifer bea toata bautura aurie in care Gail turnase acel praf si apoi pare sa ma observe in camera.

„Buna, Darcy." Ma saluta fericita si il trage pe Gail de tricou inapoi spre sufragerie acesta facandu-mi cu ochiul in drum spre iesirea lui si a prietenei lui.

Abia dupa ce au plecat las lacrimile sa imi cada pe obraji si ma prebusesc pe un scaun de piele. Nu pot sa cred ca a facut asta.

Acum pot sa o fac. Este o persoana de nimic care nu a facut decat sa imi distruga primii ani ai adolescentei si nu ar trebui sa mai simt nimic pentru acel om oribil. Dar din pacate nu creierul dicteaza inima si nu pot schimba sentimentul pe care il simt cand il vad, cand imi vorbeste si mai ales momentul in care il vad cu altcineva, stiind ca nu va fi niciodata al meu in felul acela pe care mi l-as dori eu.

Mi-am sters lacrimile de pe obraji si am reintrat in club cautand-ul cu privirea pe Jake. E timpul sa trec peste.

Together in ThisWo Geschichten leben. Entdecke jetzt