Capitolul 3.

29 3 0
                                    


Ne-am intors fiecare in camera lui ca sa ne pregatim de club. Sper ca in seara asta totul sa decurga cat de bine se poate pentru ca nu sunt gata sa fiu batjocorita din nou. Nu i-am spus niciodata lui Darcy cum Gail obisnuia sa se joace cu mine mult mai grav decat credea ea. Obijnuia sa rada de mine apoi sa ma sarute si apoi sa ma lase cu un gram de speranta pe care il spulbera mereu cand il vedeam de mana cu iubita lui adevarata. Ea mereu a crezut ca e doar o pasiune trecatoare si Gail doar imi zicea chestii usoare si stupide, dar el facea mult mai mult decat cateva vorbe in vant. Plangeam mereu dupa ce el ma juca pe degete ca un copil prost ce eram si apoi ma dadea de-o parte ca pe un servetel folosit.

„Cu ce te imbraci?" ma intreaba Darcy, cautandu-si haine prin valiza.

Nici nu imi dadusem seama ca mi se adunasera cateva lacrimi in ochi. Mi-am frecat ochii cu pumnul si m-am gandit la raspunsul pe care urma sa il dau lui Darcy.

„O rochie si tocuri." Zic simplu si imi scot cate ceva din valiza.

„Multumesc de detalii" isi da ochii peste cap si continua sa caute.

M-am decis la o rochie argintie cu paiete sclipitoare si o pereche de botine cu toc in picioare. Mi-am strans parul intr-o coada de cal si mi-am facut machiajul mai intunecat decat in timpul zilei.

„O Doamne! Arati fantastic!" chiuie Darcy si ma pune sa fac o pirueta.

„Nici tu nu arati prea rau" ii complimentez tinuta ei indrazneata.

Purta o rochie rosie, cu o jacheta de denim pe deasupra si tocuri inalte.

Dupa ce ne-am mai prostit prin camera facand piruete si jucandu-ne cu rochiile noaste am decis ca e timpul sa coboram in receptie. Baietii ne asteptau pe fotoliile din hol.

„In sfarsit. Urma sa plecam fara voi!" exclama Theo si se ridica rapid.

„Eu cred ca a meritat asteptarea." Zice Freddie si o strange pe Darcy la peptul lui si il vad cum isi strecoara mana pe fundul ei si o strange.

„Mainile sunt prea jos, amice." Zice Gail si Freddie imediat isi aseaza palma pe spatele fetei.

Am plecat toti spre parcarea hotelului ca sa urcam in masini.

„Gail merge cu voi! Am zis!" Darcy spune si il trage pe Freddie spre masina lui.

„Data viitoare vin cu masina mea." Il aud pe Gail ca sopteste in barba si se indreapta spre masina.

Chiar inainte sa ma urc in scaunul pasagerului doua maini ma trag in spate si il vad pe Gail cum se aseaza in locul meu.

„Scuze, cake, dar eu nu stau in spate." Tranteste usa ca sa nu imi dea ragaz sa ii raspund.

Ma asez in spate enervata de atitudinea lui.

E clar ca nu s-a schimbat deloc in acesti 4 ani cat a fost plecat la facultate. Nu stiu daca o sa il suport vacanta asta daca are de gand sa se comporte ca un magar in toate aceste zile. Sau poate o sa pot sa ma arunc de pe balconul camerei mele in seara asta si o sa pot sa ma scutesc de o cadere nervoasa in fata tuturor.

Pe drumul catre club Theo si Gail au vorbit despre scoala si sport. Totul parea atat de normal incat zici ca erau frati, nu ca unul dintre ei obisnuia sa ma hartuiasca acum cativa ani si celalt era fratele meu care nu avea habar despre toate lucrurile care mi se intamplasera.

Ca sa ajungem in oras – unde era clubul- trebuia sa coboram muntele unde era situata cabana noastra asa ca am stat pe telefon cele 30 de minute pana cand am ajuns in inima orasului cautand clubul recomandat de Darcy.

Together in ThisWhere stories live. Discover now