11

1.2K 147 14
                                    

„Tch. Nepáči sa mi to." Zamrmle si čiernovlasý chlapec nevrlo keď sa dostane pred veľký tehlový dom. Po 10 minútach vyhrážania s tej sliepky konečne dostal faganovu adresu.

A teraz tu stojí. Dom však vyzerá prázdny a opustený. Všetky svetla sú pozhasínané a omietka vyzerá, akoby mala každú chvíľu spadnúť čiernovláskovy na hlavu.

Levi si odfrkne a vydá sa k dverám. Zastaví ho však obrovský treskot zvnútra a následne kroky k dverám.

Chlapec zastane. Nachvíľu privrie oči, než si nahlas povzdychne a schová sa za múr.

Potom sa dvere roztvoria a vyjde z nich nejaký hnedovlasý muž s okuliarmi. „Musí to byť faganov otec" pomyslí si čiernovlások. Nevyzerá veľmi nadšene.

Chlap sa ani nepokúsi zatvoriť dvere, než sa vydá preč, s fľaškou whisky v ruke.

Levi sa zamračí a len čo ten milí chlap zmizne z dohľadu, sa vyberie k dverám. Nemal s toho dobrý pocit, ale chcel sa faganovi ospravedlniť. Teda nie faganovi... svojej popoluške.

Čiernovlasý chlapec si na ten názov slabo odfrkne a bez klopania vojde dnu. Jednou rukou sa pokúsi nahmatať zapínač zatiaľ druhov si vyzuje topánky.

Len čo sa zapne svetlo a ožiari sa celá chodba, Levi ostane stáť ako prikovaný.

Na zemi neďaleko od schodov leží postava. Nehýbe sa.

Fagan.

Čiernovlások sa okamžite rozbehne k nemu a pokúsi sa mu skontrolovať tep.

Vďaka bohu dýcha. 

Jednu ruku ma vykrútenú v nepeknej polohe zatiaľ čo mu z pleca trčí kľúčna kosť. (Prepáčte niesom moc dobrá v popisovaní zranení.)

Leviho nadvihne. Na ostatné zranenia sa mu pozerať nechce, pretože keď to urobí, je tu veľká šanca že sa teraz postaví, nechá tu fagana len tak ležať a pôjde skopať toho psychopata ktorý mu to spravil. Pravdepodobne to bol jeho otec.

Levi zasyčí a položí ruku chlapcovi na čelo. Ma horúčku. A silnú.

Musí zavolať do nemocnice. Keď si nepohne, tak je tu vysoká šanca že sa Faganove zranenia zapália.

Ale najprv.

„Hej Faga- teda Eren," rýchlo sa opraví a jemne prejde hnedovláskovy po čele, „zobuď sa." Chlapec slabo zastoná. Nič viac z neho nevyjde.

Levi sa k nemu znova nakloní aby ho aspoň trocha udržal v bdelom stave ale potom chlapec mierne otvorí oči. Teda, aspoň sa pokúsi.

Slabo zahučí keď mu pravé oko vypovie službu. Samozrejme. Skoro zabudol ako mu ho otec skoro vypichol.

„Eren, vydrž to. Musíš ostať hore. Záchranka tu bude každú chvíľu."

Mladší chlapec zalapá po dychu keď sa pokúsi prehovoriť. Bolí ho ľavý bok a poriadne sa nevie nadýchnuť. Musí mať zlomené rebro. „Le..vi"

Zaskučí nakoniec.

„Ticho fagan. Teraz nerozprávaj, dobre? Hlavne musíš ostať hore."

Tááák >.< po dlhej dobe konečne dávam ďalšiu časť. Výhovorka prečo nebola nová časť tak dlho? 2 slová : pozerám naruta :"DDDDDDD 

Popoluška? To ťažko⚣ ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat