Jackson ile hayal et 💘

3.8K 93 2
                                    

Sen:" Jackson sana inanamıyorum, bunu, bunu bana nasıl yaparsın?"
J:" Sadece fotoğraf çekimiydi, büyütülecek birşey yok. (Dudaklarını boynuna yaklaştırarak) Hem seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun bebeğim."
İrkilmene neden olan sıcak nefesi seni oyuna getirmeye yetse de , yine de inat ederek bir adım geriye gidiyorsun. Bu onun elinde olan birşey değildi aslında, fakat kıskançlık krizlerine engel olamayıp çekimi basmış ve Jackson'ı kolundan tutup eve, şuan bulunduğunuz duruma getirmiştin. ( Maço girl sjsjjs )
Olay
Jackson ve süper model bir derginin fotoğraf çekimindeydi. Sen buna ilk başta izin verdin çünkü kızın, Jackson'ın sixpack lerine dokunacağını ve ona sarılacağını bilmiyordun. Durum böyle olunca çıldırıp çekimi basıp, Jackson'ı bir çocuk gibi arabaya bindirip eve getirdin.
..........

Koltukta oturmuş öylece Jackson'a bakıyordun. Onu çok seviyordun. Senin küçük Çin'li Jackson'ın dı. Uzun süre bakmaya devam ettin, daha sonra Jackson'ın sorularına aldırış etmeden kapıya doğru yürümeye başladın, fakat "kaslı ve güçlü" kolları ile seni tutarak buna engel oldu.
Jackson: " Çok üzülüyorum, neden böyle yapıyorsun?. Senden başkasını sevmezken canımı acıtıyorsun. Sen ağladığında kalbim cidden acıyor. Lütfen böyle yapma, beni kendinden mahrum bırakma!. "
Sana yinede engel olamayacağını ve biraz daha devam ederse, ağlamaya başlayacağını bildiği için üstelemeyip koltuğa yatar. Bir süre yalnız kalmak ve rahatlamak için dışarı çıkıp biraz gezersin. Bir parka gidip biraz oturduktan sonra eve doğru yola koyuldun.
Eve geldiğinde koltukta bıraktığın gibi , fakat ağlamaktan kıpkırmızı olan göz kapakları ile uyuyan bir Jackson gördüğünde, gerçekten kalbinin acıdığını hissettin. Koltuğa oturup, Jackson'ın başını kucağına, kollarının arasına alırsın. Kahverengi saçlarını öperek, okşarsın. Sevgilin harikaydı. Onun yüzünü soldurana kadar hatta daha fazla öpebilirdin. Dudaklarına gelince, mükkemmel ve kusursuzdu. Küçük, çekik gözleri
" ona aşık olmanın " temel nedenlerinden biriydi. T-shirt'ünün üzerinden six-pack lerine dokundun. Ahh... bu six-pack ler senin kendinden geçmene yetiyordu, fanları olduğu gibi 😷💓.
Gözlerin doldu fakat kendini ağlamamak için zorladın. Dudaklarına kısa ve masum bir öpücük bıraktıktan sonra onu incitmeden yavaşça ayağa kalktın ve Jackson'ın en sevdiği pastayı almak için yola koyuldun. Pastayı alıp eve geldin. Pastayı alıp Jackson'ın yanına gittiğinde gözlerini ovalıyordu ve bu sefer uykusundan yeni uyanmış daha tatlı bir Jackson buldun. Onun boynuna atlama isteği duydun, fakat elindeki pastayı hatırlayınca isteğin kısa sürdü. Pastayı bir kenara bırakıp sevgiline sarıldın.
Jackson: " Beni birdaha bırakma lütfen. Sen olmadan geçirdiğim bu 1 saat çok zordu. ( Gözlerinden yaşlar süzülerek ) "BENİ BIRAKMA LÜTFEN,asla bırakma...
Son sözlerine doğru kısılan sesi ağlamana sebep olup, sevgilinin başını göğsüne yaslayıp, göz yaşlarını silip sımsıkı sarılmanı sağladı.
Sen: "Hiçbir zaman bırakmayacağım."
Kollarının arasından çok zor bir şekilde sıyrılan sevgilin bir anda yanlışlıkla elini bir kenara bıraktığın pastaya batırınca, ev kahkahalarla yankılanmıştı. Koltukta otururken bir anda kendini koltukta yatar vaziyette ve Jackson'ı üzerine eğilmiş buldun. Kremalı ellerini önce ( senin ) dudaklarına sürdü. Jackson: " Ben bu sevdiğim pastayı istemiyorum, senin pasta kremalı dudaklarını istiyorum."
Az önce ki masum sevgilinden eser kalmamış, yerine herzaman ki sexy Jackson tekrar gelmişti. Kavgalı ve pastalı gününüz bol kremalı bir öpücükle sona ermişti.

Selamm!! :) Sonunda yb yayınlandı. En kısa sürede Yugyeom bölümü gelecek. Kendinize iyi bakın AhGaSe'ler çünkü ben iyi değilim. 😊😀💕💖

GOT7 İLE HAYAL ET Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin