50.Bölüm

5K 160 20
                                    

Doğuma 1 hafta kalmıştı. Ama ben hala heyecanımı yaşıyamamıştım. Çünkü kafamda hep bir kuşku vardı Kağanın beni aldatmış olması Onurdan mesajlar gelmesi Kağanın dün gece söyledikleri bunlar hiç iyi değildi o kadar karışmış ve Allah bullak Olmuştu ki Kafam bir türlü bu işin içinden çıkamıyordum. beni çeken her neyse öyle büyük bir yıkım olucaktı ki tahmin bile edemeyecektim.

Kağan ile salonda televizyon izliyorduk. İkimizde ayrı koltuklarda oturuyorduk televizyon da bu sefer bir sinama filmi vardı Kağan ise Televizyon o kadar odaklanmıştı ki gözleri kanlanmıştı. Filimin özeti ise şöyleydi bir kızla bir erkek evliydi bir birlerini çok seviyorlardı. Ama sonra o erkek karısını aldatmıştı sonra ayrılmışlar aradan 5 yıl yıl geçmişti ve bir yerde tesadüfen karşılaşmışlardı. Sonra bir den Kağan kumanda ile televizyonu kapattı. sert ve katı çıkan sesi ile şöyle söyledi.

_Hadi yatalım Buket

_Ama daha filim bitmedi.

Dediğimde o çoktan odaya gitmişti. Daha filimin sonunu bile izlememiştik anlamıyordum ki ne oluyordu Kağana merdivenlerden yukarı çıkarak odaya girdim odaya girdiğimde o yatağa yatıp çoktan uyumuştu. Bende gri renkli elbiseli kıza kollu geceliğimi giydim. Ve Kağanan yanına yatıp ona eşlik ettim ve Kendimi uykunun güvenliği kollarına bıraktım...

Sabah olduğunda gözlerimi açtım güneş yüzüme vuruyordu. Yataktan kalkıp aşağa indim evde kimse yoktu yani evde tektim. Sonra birden telefonum çalmaya başladı. Telefonumda Onur yazınca olduğum yerde kalakaldım. neden arıyordu beni yine ne istiyordu. Açmasam yine beni rahat bırakmıyacaktı. Telefonum ısrarla çalınca telafonumu açtım. Ciddi yarı bıkkın sesimle konuşmaya başladım.

_
Efendim yine Ne istiyorsun?

_Hiç sadece hatrını sormak istedim. O çok değerli kocanın nerede olduğundan haber varmı.

Ne diyordu bu adam?

_Yok Ama

Diyecekken sözümü kesti.

_ O zaman ben söylüyorum o kocan şu anda bir kafede bir kızla birlikte

_Yalan söylüyorsun!!!!

_söylemiyorum Buket Kağan seni aldatıyor.

Hayır hayır diyerek telefonu kapattım.

Bu sefer telefonu yere fırlatmıştım. Paramparça olmuştu her yeri parçalanmıştı. Yeter yeter!!!! Benimle uğraşmayın artık.

Kağan"dan

Gerçekten her şey çok harikaydı. Hayatımın şokunu yaşıyordum şuanda onunla bir daha karşılaşmıştım. 3 yıldır birlikte olduğum fakat peşimi bir türlü bırakmadığı ünlü manken sevgilim ile karşılaşmıştım tamam Buket ile evlenmeden önce onunla bir şeyler yaşamış olabilirdim. Ama evlenmeden önce onu gördüğümde yıllar sonra karşıma çıktığında şok olmuştum beni bir zamanlar kariyeri için terk etmişti. İşte aşkımız o zaman bitmişti ama şimdi hiç bir şey olmamış gibi kafede her kezin önünde dudaklarıma yapışmıştı. Ben bunu Bukete nasıl söylerdim. Eğer söylersem çok üzülürdü eğer başkasından duyarsada o zaman aşkımıza inanmıcak ve benim ona yalan söylediğimi ona ihanet ettiğimi düşünücekti. Gerçekten iki kadının arasında kalmıştım. Pelin bana kafede şunları şöylemişti Ondan ayrılıcaksın yoksa gider her şeyi söylerim.

Ne yapıcaktım. Ben nasıl söylerdim bunu Bukete hele bebeğimizi taşıyorken

Eve anahtarla girmiştim. Eve girdiğimde Yerde parçalanmış Buketin telefonunu görmüştüm. İçimi kaplayan korku ile Buketi evin içinde aramaya başladım.

Ve karşımda Buketi görmüştüm. Yüzü ağlamaktan helak olmuştu. Gözleri kanlanmıştı. Gözlerinden yaşlar akıyordu.

Yanıma yaklaşarak şu soruyu sordu bana.

_Yalvarırım sana bunu sana yapmadım de yalvarırım.

_Buket ben


_Yapmadım ben seni üzecek hiç bir şey yapmam biliyorsun bunu sana her kim söylediyse bizi ayırmak için söylemiş.

Yine yalan söylemiştim. Lanet olsun ki yine yalan söylemiştim. Ama benden yine şüpleniyordu bunu o gözlerinden anlamıştım. Ama belki doğumdan sonra söyleyebilirdim.

Teşekkür ederim dedi boynuma sarılarak onun o şaçlarının kokusunu içime çektim onun üzmeye hakkım yoktu. Çünkü o öylesine saf kırılgandı ki onu üzmek incitmek bir çiçeği ait olduğu yerden koparmaktı. Yüzünde ki o gülümseyi sıcacık o içimi ısıtan bakışını bir daha göremeyeceğim diye kadar çok korkuyorum ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.

Başını öperek son bir kez kokusunu içime çekerek sende beni affet dedim içimden.

Sende beni affet.....




Not:Arkadaşlar yine bölüm geç geldi özür dilerim hikaye ile düşünceleri yazarsanız sevinirim sizleri çok seviyorum kocaman öpüyorum......

ZORAKİ EVLİLİK (FİNAL OLDU)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora