#136

18 1 0
                                    

Trailer de 4 minute film anime Ancien and the Magic Tablet (Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari)

Warner Bros. Japan a postat un trailer de patru minute pentru Ancien and the Magic Tablet (Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari), noul film anime al regizorului Kenji Kamiyama. Clipul contine tema muzicala, un cover dupa "Daydream Believer" a celor de la The Monkees, interpretat de actrita principala Mitsuki Takahata.

Filmul va fi lansat pe 18 martie in Japonia, iar pe 19 martie va fi prezentat in cadrul New York International Children's Film Festival (NYICFF). NYICFF descrie astfel povestea:

Acest film cu multiple nuante ne duce intr-un viitor nu prea indepartat, in care masinile ne conduc viata. Kokone ar fi trebuit sa invete cuminte pentru examenele de intrare la facultate, dar ea nu poate sa ramana treaza. In afara de timpul de invatare pierdut, somnul ei e si mai intrigant deoare ii aduce visuri ciudate cu masini de razboi, care sunt o aluzie la secrete de familie de mult trecute sub tacere. Ea nu-si poate intreba tatal, un mecanic hipster cu mai mult talent decat ii cere slujba, deoarece acesta e tot timpul ocupat cu modificarea de motociclete si masini pentru agrement. Ce sunt aceste viziuni care o duc pe Kokone mai aproape, dar si mai departe, de familia ei Ca toate animeurile bune, acest film dezvaluie o fantezie pe multe niveluri, care uneori sunt antagonice - mersul si visatul, trecutul si viitorul - dar care sunt mult mai legate decat par.

Noua subsidiara a I.G Port, studioul Signal.MD (Tantei Team KZ Jiken Note, Colorful Ninja Iromaki) realizeaza animatia la acest prim proiect film anime al lor. Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Moribito - Guardian of the Spirit, Eden of the East) regizeaza si scrie scenariul. Satoko Morikawa (The Cat Returns, Eden of the East, Xi AVANT) este designer de personaje, iar Shigeto Koyama (Michiko & Hatchin, Moribito - Guardian of the Spirit, Heroman) se ocupa de mechanical design. Yoko Shimomura (Kingdom Hearts, Final Fantasy XV) compune muzica pentru film.

Distributia ii include pe:

Mitsuki Takahata in rolul Kokone Morikawa/AncienArata Furuta in rolul Ichirō WatanabeHideki Takahashi in rolul Isshin Shijima/King HeartlandShinnosuke Mitsushima in rolul Morio SawatariTomoya Maeno in rolul Kijita/TakiijiYosuke Eguchi in rolul Momotarō Morikawa/PōchiRie Kugimiya in rolul JoyWataru Takagi in rolul Sawatari/UkkiiRisa Shimizu in rolul Ikumi Morikawa

Yen Press publica de Hana Ichika adaptarea manga Napping Princess: The Story of the Unknown Me.

Facts about anime ✔Where stories live. Discover now