#115

33 3 0
                                    

Film anime DC Super Heroes vs. Eagle Talon.

Studioul anime DLE Inc. a anuntat ca va produce filmul anime DC Super Heroes vs. Eagle Talon si a postat un teaser trailer in engleza pentru acest proiect. Clipul prezinta povestea filmului si anunta autoironic premiera "in cinematografe in toamna... probabil".

Povestea e plasata in orasul Tokyo in prezent, unde Joker si Harley Quinn fura o arma secreta creata de Doctor Leonardo pentru a strange bani facand un film. Societatea secreta Eagle Talon si super-eroii din Justice League se infrunta, dar Eagle Talon se teme ca animatia va deveni nasola, astfel ca-i cer fonduri lui Batman.

Animeul original Eagle Talon realizat in Flash este despre societatea secreta cu acelasi nume si incercarile ei impiedicate de a cuceri lumea. Compania de productie DLE Inc. a lansat prima serie TV Himitsu Kessha Taka no Tsume (Secret Society Eagle Talon) in 2006, iar ulterior au aparut mai multe filme. Artistul Frogman este "director/writer/character designer/sound recording engineer/Flash animator/editor/voice actor" pentru aceasta productie.

Eagle Talon GT, al saptelea sezon anime a avut premiera in aprilie anul trecut, la aniversarea a 10 ani ai francizei. Pentru prima oara au fost incluse si segmente live-action in care creatorul Frogman apare costumat in personajul Yoshida.

Sursa: Manga Shop

Facts about anime ✔Where stories live. Discover now