#124

37 2 0
                                    

Al saptelea promo de personaje My Hero Academia

Site-ul oficial al seriei anime TV My Hero Academia a postat un nou promo de personaje pentru sezonul secund, care-i prezinta pe Shota Aizawa/Eraserhead (vocea lui Junichi Suwabe) si All Might (Kenta Miyake)

Anterior TOHO a postat promo-uri pentru Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Ochaco Uraraka, Tenya Iida, Shōto Todoroki, Fumikage Tokoyami, Tsuyu Asui, Momo Yaoyorozu, Eijirō Kirishima, Denki Kaminari, Minoru Mineta si Yūga Aoyama.

Noii membrii ai distributiei sunt:

Tetsu Inada in rolul Enji Todoroki/Endeavor

Wataru Hatano in rolul Hitoshi Shinsō

Azu Sakura in rolul Mei Hatsume

Saki Ogasawara in rolul Itsuka Kendō

Kōji Okino in rolul Tetsutetsu Tetsutetsu

Miho Masaka in rolul Ibara Shiozaki

Kōhei Amasaki in rolul Neito Monoma

Kenji Nagasaki se intoarce sa regizeze seria la BONES, iar Yousuke Kuroda este din nou scenarist. Yoshihiko Umakoshi este in continuare designer de personaje si regizor principal de animatie, iar Yuuki Hayashi compune din nou muzica. Distributia principala este aceeasi.

Kenshi Yonezu interpreteaza tema muzicala de inceput "Peace Sign", iar Little Glee Monster o interpreteaza pe cea de final.

Animeul va fi lansat pe 25 martie la NTV (Nippon TV) si YTV (Yomiuri TV). Noul sezon adapteaza sectiunea U.A. Sports Festival din manga originala a lui Kōhei Horikoshi.

Primul sezon de 13 episoade a avut premiera in aprilie anul trecut.

Manga originala a lui Horikoshi a inspirat un event anime care a fost prezentat in noiembrie anul trecut. Animeul va fi distribuit impreuna cu o editie speciala a volumul 13 compilat din manga pe 4 aprilie. Un al doilea OVA va fi lansat in Japonia impreuna cu volumul compilat 14 pe 2 iunie.

Sursa: Manga Shop

Facts about anime ✔Where stories live. Discover now