#109

43 3 0
                                    

Al doilea film Fairy Tail apare pe 6 mai, Manga se află în ultimul arc

  Al 12-lea număr din acest an al revistei Weekly Shonen Magazine a anunțat mai multe detalii despre filmul Fairy Tail: Dragon Cry. Acesta va avea premiera pe 6 mai, iar sloganul de pe noul poster (pe care îl vedeți mai jos) este: "Acea putere... este speranță sau distrugere...?"  

  Mashima a desenat 193 de pagini în care a schițat cadrele animației din film (pe care le vedeți mai jos) și va servi de asemenea ca producător executiv

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Mashima a desenat 193 de pagini în care a schițat cadrele animației din film (pe care le vedeți mai jos) și va servi de asemenea ca producător executiv. Mashima a fost cel care a desenat și imaginea de pe poster, care îl arată pe Natsu pe jumătate transformat într-un dragon.   

  Revista a dezvăluit, de asemenea, că toate personajele își vor păstra vocile din serial, dar vor avea fiecare costumații diferite

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Revista a dezvăluit, de asemenea, că toate personajele își vor păstra vocile din serial, dar vor avea fiecare costumații diferite. În film vor fi și trei personaje originale (Sonia, Zash și Animus), al căror desingn a fost făcut de Yuuko Yamada.

Tatsuna Minamikawa (regizorul unor episoade din Aldonah.Zero și Attack on Titan) va regiza filmul în studioul A-1 Pictures. Shoji Yonemura se va întroarce din primele două serii anime pentru a scrie scenariul, iar muzica va fi compusă tot de Yasuharu Takanashi.

În altă ordine de idei, manga Fairy Tail se apropie de sfârșit. Site-ul oficial al filmului a dezvăluit pe pagina sa de introducere că manga se află în ultimul său arc. De asemenea, acesta mai spune că manga a vândut peste 60 de milioane de volume în toată lumea.

Manga urmărește aventurile celei mai cunoscute bresle de magicieni din lume, Fairy Tail. Manga a început în 2006 și a inspirat două serii anime, mai multe OVA-uri și spin-off-uri. Primul film al francizei, Fairy Tail: Houou no Miko, a avut premiera în Japonia în august 2012.  

Sursa: AnimeKage Forum

Facts about anime ✔Where stories live. Discover now