#113

34 3 0
                                    

Marvel anunţă un nou anime despre Avengers

 Marvel a anunțat un nou serial anime numit Marvel Future Avengers. Noua serie va avea premiera în această vară. Anime-ul îl va urmări pe Makoto, un băiețel care capătă superputeri în timpul unui experiment malefic de manipulare a genelor. Makoto și ceilalți copii se alătura Răzbunătorilor ca ucenici și vor fi numiți "Viitorii Răzbunători". Anime-ul îi prezintă pe Makoto și pe ceilalți antrenându-se, luptând cu răufăcători și crescând sub membrii Răzbunătorilor: Iron Man, Captain America, Hulk, Thor și Wasp. 

  În plus, Teruaki Mizuno (Kyōryū Taisen Dinobout, Metallica Metalluca) va desena o versiune manga care va avea debutul în numărul din aprilie alrevistei Bessatsu Coro Coro Comics Special

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  În plus, Teruaki Mizuno (Kyōryū Taisen Dinobout, Metallica Metalluca) va desena o versiune manga care va avea debutul în numărul din aprilie al
revistei Bessatsu Coro Coro Comics Special.

Cea mai recentă colaborare dintre Marvel și un studio de animaţie japonez a fost serialul anime Marvel Disk Wars: The Avengers, care a avut premiera în aprilie 2014.  

Sursa: AnimeKage Forum

Facts about anime ✔Where stories live. Discover now