Capitolul 8 - Adevar sau Minciuna ?!

16 0 0
                                    

Noaptea trecu ușor printre lacrimi vărsate de tristete. Kate era in fata laptop-ului , neștiind cum sa procedeze in favoarea plecării ei și prietenului sau in Miami.
Aproape ca nici nu își schimbau vreo privire la micul dejun , sau măcar un simplu "Buna Dimineața". Revoltat , Christian sari ca ars și spuse :
- Uite ce e Jason..eu nu am intenționat sa ii fac un cadou prietenei tale ca sa te fac pe tine gelos , ok ?! Am spus ca ar fi frumos sa vă ofer un cadou de "la revedere" in cinstea mutării voastre.
- Nu crezi ca lipseau și niște flori pe lângă ?! întreba Jason.
- Acum faci pe șmecherului cu mine ?! Ei bine nu ai decât ! Eu nu am vrut decât sa încerc sa vă apropii din nou , dar se pare ca tu nu dai nici un pic de randament..
Christian se ridica. Îndată ce își termina de spus cuvintele , merse către ușă și plecă. La masa rămăseseră doar Kate și Jason , ce nu mai păreau ca exista unul pentru celălalt. De odată , liniștea se rupse din cauza vorbelor lui Kate :
- Mai vrei sa facem asta sau..?!
- Ti-am spus , Kate , nu pot pleca pana nu am convingerea ca pot intr-adevăr sa am încredere in tine.
- Acum chiar vrei sa facem o drama din toată chestia asta ?! Nu știu cum îți pot demonstra asta Jason , efectiv nu știu !
- Ai fi de acord sa mergem la un centru unde exista un aparat de minciuni ?!
- Jason , asta e o prostie !
- Spuneai ca ma iubești , nu-i așa ? Atunci demonstreaza-mi ca ai face orice in scopul fericirii mele.
- Nu e îndeajuns ca am pierdut toți banii pe care ii mai aveam pentru scoaterea ta din închisoare ?! Am găsit o soluție pentru a ne fi mult mai bine noua de acum in colo ,
punându-te sa joci Poker pentru a reuși sa ne mutam la Miami , iar acum îmi spui ca tot ce am făcut e in zadar ?!
- Mergem sau nu ?! E singura mea cerința..
- Fie ! Dacă asta te face pe tine fericit..
Cei doi făcură întocmai. Își luară hainele de pe scaune și plecara. Pe drum , niciunul nu scoase niciun cuvânt , doar in momentul in care o mașina trecu pe lângă ei . O balta de lângă trotuar stătea fix in dreptul lor , reușind sa creeze o scena din cunoscutele filme romantice :
- Ai grija ! spuse Jason , in timp ce roata de la mașina atinse apa.
In acel moment , Kate căzuse din cauza încercării prietenului sau de a nu fi stropita de apa murdara , dar într-un final prinsă de către aceasta. Timp de câteva secunde se priveau unul pe altul in ochii. Kate închise ochii in speranța ca va fi sărutată , dar aparentele o înșală , Jason spunând :
- Nu pot ! Îmi pare rau !
Peste câteva minute ajunsera la destinație. Intrară in clădire și discutara cu patronul acelui aparat. Taxa trebuia plătită înainte de investigare , așa ca Jason scoase banii din buzunar și plăti. După , Kate a fost legată de scaun , pentru a nu putea sari in cazul unor șocuri electrice. Interogatoriul începuse :
- Ma iubești ?! întreba Jason.
- Da și am făcut-o din totdeauna ! răspunse Kate.
Așteptând câteva secunde pentru a afla rezultatul , doctorul spuse ca este pozitiv.
- Ai încercat vreodată sa ma înșeli cu vreun alt bărbat ?!
- Niciodată !
Niciun șoc nu trecuse prin scaun , așa ca , evident , răspunsul era tot pozitiv.
- Îți dorești sa te muți cu mine la Miami și sa întemeiem o familie ?!
- Da ! Da ! Da !
Aparatul nu avea nimic împotriva pentru a creea șocuri electrice , așa ca , răspunsul era tot pozitiv.
In final , proprietarul o dezlega pe Kate. Împreuna , cei doi îndrăgostiți ieșiseră afara. Dupa ce i-au mulțumit locatarului și și-au luat rămas bun , cei doi au rămas singuri in fata incintei. Se priveau profund unul pe celălalt , dar la un moment dat Kate îl întreabă :
- De ce nu o faci , Jason ?! De ce nu ma săruți ?!
- Încercam sa fiu politicos , urmând sa te întreb dacă chiar vrei asta..
Situația era destul de confuza. Cine trebuia sa înceapă ?! Nu mai făcuseră asta de ceva vreme , și încercară amândoi in același timp , dar nu se dovedi a fi o soluție eficientă. Cei doi au dat nas in nas , dar nu era ceva pentru care sa se întristeze , deoarece nu mai făcuseră asta de foarte mult timp , și , spre surprinderea tuturor , au început sa rada împreuna. Pentru prima oară in 10 ani , s-au ținut de mâna pe strada , in sufletul lui Kate simțindu-se in sfârșit bucuria adevarata.
   Când intrară pe ușa casei , Christian stătea la masa. După ce auzi zgomotul ușii , își întoarse capul spre cei doi și văzu cum se strângeau de mâna. Atunci , ii întreba :
   - A dat cineva cu mașina peste mine sau eu chiar văd adevarul pur ?!
   - Ești sănătos , Christian ! Chiar ne-am împăcat ! răspunse Jason.
   - Of..si încă aveam o speranța ca veți sta alături de mine ceva mai mult timp , dar ma bucur pentru voi ! glumi Christian.
   - Hai sa nu mai stam degeaba , dragilor ! Peste mai puțin de 2 zile vom zbura la Miami , iar bagajele noastre încă nu sunt gata ! completa Kate.
   Fiecare dintre ei își luase câte un bagaj și îngrămădeau haine in el. După , Jason realizase ca nu avea o ocupație anume pentru zborul cu avionul , așa ca îl ruga pe Christian sa îl conducă la locul de unde ii cumpărase el lui Kate cartea.
    In scurt timp se făcu seara , odată cu întoarcerea celor doi. Se făcură comozi și incepura sa joace toti trei cărți ca in prima zi de la evadarea lui Jason.
    Imediat ce jocul începuse, Kate tulbura sentimentul de fericire din aer , așa cum o făcea de fiecare data :
   - Avem o problema !
   - Și anume ?! întreba Christian.
   - Cum o sa ies eu cu Jason din țara atâta timp cât el e încă urmărit ?!
   - La asta nu m-am gândit ! răspunse Jason.
   După aceste vorbe , sa lasă o liniște stranie..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Speranța in lumea furtului..Where stories live. Discover now