Capitolul 4 - Revenirea

27 3 0
                                    

Mașina opri in fata casei lui Christian. Jason și Kate au hotărât ca e mai bine sa stea la acesta pentru a revizui câteva din amintirile pe care iubitul fetei le-ar fi putut pierde. Au deschis ușa , au intrat , au lăsat hainele rezemate de scaunele mesei de la bucatarie și s-au asezat. Un motiv bun pentru a deschide subiecte este jucatul cu cărțile , fapt pentru care , Christian a deschis un sertar și a azvârlit pe masa un pachet. Kate a considerat ca este bine sa se hidrateze cu toții după misiunea grea pe care au avut-o de îndeplinit , așa ca ia 3 pahare din dulapul de deasupra și le umple cu apa. Într-un târziu , cei trei se aseaza la masa , Jason adresându-se lui Kate :
-Cum de ai putut sa ma ierți după influența proasta pe care ți-am provocat-o ?!
-Se numește dragoste , Jason . Acest aspect al vieții nu l-am putut înțelege decât in momentul in care te-am cunoscut. Am observat sclipirea ochiilor cu care ma priveai și ma simțeam..oarecum...apreciata.
-Nu pot sa cred ca privirea m-a înșelat așa amarnic , încât sa pot percepe o posibila înșelare ! suspina Jason.
-Și pana la urma ce s-a întâmplat cu banii pe care acum mult timp am reușit sa ii procuram ?! Vom putea oare sa ne mutam cât de curând la Miami ?!
După câteva momente de vorbire directa între cei doi îndrăgostiți , Christian intervine cu un ascpect important pe care Jason trebuia sa îl afle :
-Banii ce au fost furați in acea noapte au fost virați de către poliție înapoi in banca , fără a rămâne cu nici măcar un dolar cu care am fi putut plăti oamenii ce ne-au ajutat sa punem in practica acel plan.
Jason rămase câteva clipe pe gânduri , încercând sa găsească o soluție pentru a face rost de bani. Între timp , jocul de cărți aproape luase sfârșit , acesta triumfând ca de fiecare data. Dintr-o data , Kate tresari ca si când și-ar fi amintit un aspect foarte important pe care a uitat sa îl precizeze , dar nu era asta.
-Am o idee ! Jason , de când te știu , ai fost un jucător extraordinar la cărți , mai ales la Poker ! Am putea găsi o gasca de oameni care joaca acest joc pe bani și in acest fel am avea de câștigat !
-Nu e o idee rea..dar mai întâi trebuie sa găsim pe cineva care vrea sa joace pe o suma ceva mai mică , pentru ca dacă îți aduci bine aminte , ultimele noastre resurse au fost alocate evadării prietenului tău , folosind o mașina blindată și un sistem avansat de hacking ! aprofundă Christian.
-Sunt de acord ! Mâine vom începe căutările pentru a reuși sa găsim un om mai slab de buzunar , încât sa câștigam cât mai mulți bani. aprobă Jason.
In scurt timp se făcu miezul nopții. Kate și Jason dormeau in camera de oaspeți , iar Christian in camera sa. Obosiți , au stins toate luminile din casa și au încercat cu toții sa adoarmă , mai puțin Kate , care citea o carte de dragoste intitulată "Iubire Interzisă". Observând faptul ca prietena sa avea lampa aprinsa din momentul in care cei doi s-au pus in pat , o trage de cot și o întreabă :
-Kate , as putea sa te rog ceva ?!
-Spune.
-As putea sa îmi explici de ce te comporți altfel cu mine , din momentul in care m-ai orevăzut in afara închisorii ?
-Jason , eu..îmi e..greu sa ma pot obișnui cu tine arătând altfel. Înainte , păreai ca ești deschis cu oamenii , indiferent de subiect. Acum , din cauza faptului ca pereții acelei celule ți-au provocat o grămada de gânduri negative sau mai puțin negative , starea ta de spirit este alta.
-Îți promit ca voi reuși sa îmi revin odată ce voi merge la un pshiholog și ma voi obișnui din nou cu libertatea , dar pe moment , moralul meu e aproape de sol.
-Vom discuta mâine despre asta , acum trebuie sa te odihnești , ziua ta a fost un haos total și va rămâne așa in continuare pana când poliția va înceta sa te găsească..

Speranța in lumea furtului..Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang