hmm

65 4 0
                                    

Ik heb te doen met Alex en Elize... Ze willen zo graag een kindje. Ik ben nu thuis. Het is 5 uur en ik heb even goed naast dat verdrietige bericht een leuke tijd gehad. Ik heb Ethans nummer en hij stuurt me de hele tijd  berichtjes via WhatsApp die bijna nergens op slaan, zoals 'Ik zie een boom' 'Hey, lang niet gesproken' 'Waar ben je?' Ik moet er wel om lachen. Hij zit me gewoon in de maling te nemen, want na elk berichtje stuurt hij ook een smiley :P.

~~ De volgende dag ~~

Ik word wakker van het licht dat door mijn gordijnen schijnt. Ik kijk op de klok en het is nog maar half 9. Nog 4,5 uur voordat ik word opgehaald door Jake. Ik blijf nog even naar het plafond staren voor ik er niet meer tegen kan. Ik sla mijn dekens weg en ik kleed me aan. Ik hoor mijn telefoon gaan en ren naar de woonkamer om op te nemen. Ik herken het nummer niet. 'Hallo?' 'Hey Emma met Jake! Goed je bent wakker. Zorg dat je warme kleding meeneemt.' 'Uhm... Okay... Je maakt me nu wel erg nieuwsgierig.' 'Dat is ook de bedoeling! Tot zo!' 'Tot zo.' zeg ik en ik hang op. Warme kleren? Wat krijgen we nou? Het is zomer! Ik loop terug naar mijn kamer en ik trek de kast open. "Hmm ff kijken wat warm genoeg is, ooh ik weet het! Mijn nieuwe trui moet hier ergens liggen". Al snel heb ik hem gevonden. Ik prop de trui en een spijkerbroek in een tas. "Misschien ook handschoenen? Je weet het maar nooit." Ik loop naar het tafeltje in de hal en haal uit het laadje mijn paarse handschoenen en gooi die ook in mijn tas. "Zo, nu moet ik wel klaar zijn" denk ik bij mezelf. Ik loop naar de keuken en maak ontbijt voor mezelf. Ik zie dat de afwas van gisteren nog op het aanrecht staat. Ik doe de kom met haverhout in de magnetron en doe de vieze spullen in de vaatwasser. Als ik met mijn ontbijt aan tafel ga zitten is het half 11. Mijn mobiel trilt en ik kijk wat er is. Yay! Een WhatsApp bericht van Ethan!

Ethan: Heey heb je zin om een keer iets leuks te doen?

Ik: Ja tuurlijk!

Ethan: Super! <3

Mijn hart maakt een sprongetje. Hij is zo leuk! Snel eet ik mijn ontbijt op en doe mijn spullen in de vaatwasser en zet hem aan. Nu nog iets zien te doen in de komende 2 uur. "Ik denk dat ik maar een film ga kijken." Ik loop naar de kast en haal mijn lievelings film tevoorschijn: 27 dresses! Ik stop de dvd in tv en ik ga languit op de bank liggen. Aan het eind van de film ben ik er helemaal klaar voor! Laat maar komen!

De bel gaat en ik spring van de bank af. Als ik de deur open doe staat er een jongen met bruin haar en donker groene ogen me stralend aan te kijken. 'Klaar om te gaan?' vraagt Jake. 'Zo klaar als ik maar kan zijn.' Ik pak mijn tas en sleutels en loop achter hem aan de parkeerplaats op. Ik stop mijn tas op de achterbank van zijn auto, ga naast hem zitten en doe mijn gordel om. 'Lets go!' En we rijden de parkeerplaats af....

-----------------------------

yay nieuw hoofdstuk

enjoy!!

This is meWhere stories live. Discover now