Soustředění

3 1 0
                                    

POHLED VANESSY:
Když mi učitelka oznámila ,že bude soustředění posmutněla jsem. Nebudu tam moct jet... nemáme na to peníze ale učitelka mi odpověděla že zaplatím jen 500KČ .

Tohle se může? No nemělo by se to ale ty jsi moc šikovná. Řekni to mamce dáme ti přihlášku a ty nám ji doneseš s penězma zároveň,  jo? Dobře odpověděla jsem tlumeněji celý náš rozhovor byl vlastně tlumený nechtěly jsme aby nás někdo slyšel.

Šla jsem si zpátky sednout na místo a zase ty oči... vrhla jsem na něj pohled řekněme naštvaný a takový em provinilý "to je to slovo"  Hodina skončila a já jsem si nachystala věci na hodinu byla poslední už se nehorázně těším domů já máma postel mobil a jídlo... moje máma je úžasná takovou nikdo nemá! Achjo tak jo co je teď ale na lavici mi přistála flaška s pitím celá třída respektive kluci házejí těmi flaškami a musí dopadnout na dno nebo na vršek říká se tomu Water Flipp nebo Bottle Flipp nevím. Taky jsem to doma párkrát zkoušela ale mamka mě peskovala že nemám ničit flašky. Jen jsem se podívala kdo byl vlastník té flašky a byl to zase on ten kluk z hodiny. Neměla jsem náladu... prostě jsem si nachystala věci a šla k oknu. Spatřila jsem ho jak na mě nevěřícně kouká asi si myslel že mu něco řeknu nebo tak. Boužel hlapče nene zasmála jsem se v duchu ale nijak jsem to nedala najevo. Šla jsem tedy k oknu a pozorovala bílé vločky jak padají na zemi která je pokryta bílou peřinou mám moc ráda bílou barvu ladí se vším... je příjemná bez duše neposkvrněná. Zase ten otravný zvuk.

CRRR!!!  
Tak tedy děti máte knihu? Zeptala se učitelka a šla se podívat po třídě

   Měla jsem knížku pro dospívající 50 odstínu  a pak mám i 50 odstínů jsem temnoty. Učitelka na mně zvědavě pohlédla asi proč mám takové knihy "no asi mně baví,, obešla měla jsem asi nejvyspělejší knížku a ten kluk ten... jak se vlastně jmenuje? No měl Proč se zamilovat? neznám ji ale vypadá zajímavě asi jsem se  pořád na něj dívala a on to ucítil a dívali jsme se  dívala  se sami sobě do očí bylo to podivné v břichu jsem ucítila jemné šimrání to snad ne já přece... to ne TO NE!

My Quiet QueenWhere stories live. Discover now